11

Анонимен

преди 1 година

Ромите са на Запад. Нужни са кранове да ги заместват.

10

Приказка

преди 1 година

"Тримата роми и златният контейнер" - приказка. "Златният контейнер" е пълен с пари от вторични суровини. "Кранът" е Ламята, която краде "Златният контейнер" от "Тримата роми".

9

Анонимен

преди 1 година

Върнете им старите контейнери и тримата роми.

8

Първи клас ви зове

преди 1 година

БоклуВа...

7

Анонимен

преди 1 година

Това се получи когато смениха контайнерите с новите и по модерни който са обаче и по малки. Другия проблем е камиона за смет има само шофиор, който вдига контейнера с кранче без да излиза от кабината и после заминава. *** изхвърлен наоколо остава за лелките от "Чистота". Те обача ако евентоално дойдат запълват отново контейнера и кръга се затваря

6

Писачите...

преди 1 година

"Болкува", неграмотни драскачи!

5

ХФ

преди 1 година

Да вземат пример от Бургас

4

Анонимен

преди 1 година

В разгара на летния сезон продължава кризата с "боклува" във Варна. Абе журналистите от ДНЕС.БГ вие редактори нямате ли? Втора статия втора грешка. Да не говорим че за украинчетата и училищата се губи и смисъла. Вземете се в ръце или напускайте.

3

Анонимен

преди 1 година

и морето около Варна има привкус на фекалии. Преди 2 седмици получих обриви на гениталиите . Гнус ме е и не ходя по плажове. разбирам народа защо ходи в Гърция.

2

Дарла

преди 1 година

То проблема във Варна е от години и винаги са виновни гражданите, не общината. Понеже живея в този град, мога да кажа, че в началото на въвеждане на тази "иновативна" нова система за сметопочистване във Варна и всяка медия се изреждаше да снима кметове, шефове на фирмите и т.н., нямаше никакъв проблем със системата, никога нямаше препълнини контейнери и *** около тях. И когато медиите си заминаха и пак по старому.

1

Ммм

преди 1 година

Как ги пишете тея заглавия, много грешки направо го пишете баклавата.