112

Анонимен

преди 1 година

Ско цената стане 1000 ле кубика даже и ще остане в излишък! На бас?

111

ККК

преди 1 година

Къде го евтиния краварски газ, който договори пппросстия Киро и неговото ОПГ? ДАНС, прокуратура - още ли го бавите този безродник и национален предател?

110

1234

преди 1 година

Закакво ни е тази газ.Като с една заплата ще плащаш да се грееш.Матрияла сгреши,че ги държа толкова дълго лъжците на ПП.Нагушиха се и сега матрияла го отнася.

109

Анонимен

преди 1 година

пАрно искам аз, пОрно гледам всеки ден по всички медии.

108

Щерю

преди 1 година

Открийте добрата новина: - За всички българи има електрически автомобили, но на доста високи цени...

107

Анонимен

преди 1 година

Как така скъпа газ. Да не би да искате да изкрате Кирчо лъжец. Нали Кирчо когато спря Руската газ най тържествено по Пионерски обеща 4 пъти по евтина газ за народонаселението. Да знаете че кирчо ще ви съди затова че го изкарахте лъжец. Той нито лъже нито крадне. Честно пионерче е.

106

Политик

преди 1 година

Разправях ви аз, че газ ще има, ако депутатите в следващия 48 парламент започнат да ги хранят с боб вместо с кюфтета, а вие не ми вярвахте. Виждате ли сега, че газ ще има, но е скъпа, защото заплатите на депутатите са твърде големи.

105

Аре

преди 1 година

Разкарайте крепостничеството към топлофъкация, че сега дължим колкото ни кажат, а цената на която ти продават насила също те синя определят, неравнопоставено е

104

Лаврентий Берия

преди 1 година

Руските слуги в Булгаргаз продължават с шумкарството. Цените трябва да са непоносими, за да може съвокупното население да гледа с гуреливи очи и страхопочитание към Масква. Това което Булгаргаз прави скоро ще бъде разобличено като национално предателство, помнете ми думата!

103

Бунгур

преди 1 година

Доста хора бъркат ГАЗ ,с Г Ъ З. Къде е едното,къде е другото,както и пръста с пръст. Богат език имаме.Да се чудиш за какво иде реч.

102

Анонимен

преди 1 година

Те които са във воина с Русия получават газ от Газпром ,а нашите .........Цялата работа е нашите да получаваткомисиони от посредниците .

101

оФчаръ

преди 1 година

Квото си надробиш, това ще сърбаш!, а наивният "Матрял" седи и тъ.пее кът о.Фца, е кът дойде Зимата и минусовите температуру шъ почне да "блее" но дотогава, тихо ще си тъ.пее...

100

окли

преди 1 година

До Българин 104 Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори които носят болка и страдание. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.............Ти може и да студуваш, ама моето бебе на 2 месеца не може.! Къде се пръквате такива, не виждате по-далече от носа си

99

Лойко

преди 1 година

Абе,важното е ,че Самуил е бил цар на българско царство.Другото е бошлаф. Вече можем да спим спокойно.Победихме Македониа. Ураааааааааа.................Велики сме.

98

До Анонимен 117

преди 1 година

Така е! На едните акъла им е свързан с морала, другите са оперирани от чувство за срам и морални ценности. Печалбата на бизнеса през последната година е нарастнала с 75% според НАП. Междувременно работниците са обеднели. Инфлацията е в по-голямата си част спекулация с цени за бърза печалба. Едни богатеят на гърба на други. Трябва закон за автоматична индексация на заплатите с размера на инфлацията.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 "Ииии? Каква е причината бедните да са бедни, а богатите не?" - който не учил от Живота си ще гори лъжи до края на живота си. Бедните са бедни заради богатите, а Богатите само крадат и у*иват при мисилта те да станат бедни!!!!

96

Анонимен

преди 1 година

До: номер 114 (Ии) Ииии? Каква е причината бедните да са бедни, а богатите не?Отговор: В акъла. Който има акъл има пари. Щом в Украйна са богати - значи украинците са си избрали добри политици, нали това е логиката?

95

Анонимен

преди 1 година

"Според Топчийски може страната ни може да поиска неустойки за прекратени доставки. Може да говорим за някои пропуснати ползи от "Булгаргаз", каза той." - КЪМ ЕС НЕУСТОЙКАТА КАТО ТЕ ФАКТИЧРСКИ СПИРАТ ПЛАЩАНЕ ПО ДОЛАРИ КАТО ИСКАРАХА РУСИЯ ОТ SWIFT. НЕ ЗНАМ КОЙ ЩЕ ДАВА СТОКА БЕЗПЛАТНО КАТО НЕ СИ ПЛАЩАШ

94

Анонимен

преди 1 година

До Ии Украйна е фалирала. Скоро няма да я има.

93

Ии

преди 1 година

Вчера обявиха новите цени на газта за отопление в Киев т.е.цените са старите от зимата на 2021г .Чудя се къде се води война ,в Украйна, или в България.Отделно ,като гледам по морето ,колко почиващи украинци има и колко българи, се питам,кои са по бедни?