20

Анонимен

преди 1 година

Докато целта не стане да няма нарушения, нарушенията и катастрофите ще се увеличават. Сега целта е да се наказват със сaдистично удоволствие вече направените нарушения, обикновено катастрофи.

19

Анонимен

преди 1 година

То и в момента наказанията за нарушения на пътя да несъразмерно високи и както добре се вижда, това не подобрява нещата

18

защо

преди 1 година

не коментираш КУПЕНИТЕ книжки,и абсолютно ЗАНИЖЕНОТО обучение на бъдещите шофьори?ЛИПСАТА на психо тест при любителските книжки?Абсолютната неграмотност,също така и липсата на СКЪСАНИ при изпитите??Наказанието е след дъжд качулка,щото всеки си вика,ако ме хванат,ще дам рушвет и готово...То си е и така де.НЕ ЧЕ ИМА АДЕКВАТНО НАКАЗАНИЕ....

17

Анонимен

преди 1 година

Умните хора отдавна са го казали: ефективността на наказанията се измерва с тяхната неизбежност, а тежестта на наказанията не е съществена. Неумните хора искат по-тежки наказания.

16

Анонимен

преди 1 година

В България пред 10 години КАТ регистрираше едно на 90 хиляди нарушения. От тогава тежестта на наказанията се увеличи с 11%, а КАТ вече регистрира едно на 100 нарушения. Ако увеличим двойно наказанията, КАТ ще регистрира едно на 200 хиляди нарушения.

15

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости както винаги.В Англия за деяние в резултат на опасно шофиране може и до 25 години да получиш,а в Турция ти запорират имота веднаа за да платят на пострадалия.

14

Анонимен

преди 1 година

Голяма заблуда е, че по-тежките наказания ще намалят пътните инциденти. Световният опит отдавна го е доказал, както и опита в България. За съжаление точно това се прави в България, увеличават се наказанията и съответно се увеличават и нарушенията. Пак се увеличават наказанията и нарушенията отново се увеличават. Порочен кръг.

13

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Разни такива адвокати са много печени да бавят делата до безкрайност и да измъкват доказани престъпници.

12

анализатор

преди 1 година

този пуц-аджия защо въобще го питате.питайте от кой вуз му е дипломат

11

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Докато такива като Марковски защитават нарушителите в съда, промяна няма да има. Хващат го, глоба, наказание и чао. А те сега ги въртят по съдилища за тлъсти комисионни докато мине давност и хората забравят за случая.

10

House M.D.

преди 1 година

"Корупционните престъпления За изключително трудни за доказване..." Някой ще ми разясни ли това умотворение? "Доказването на подобни твърдения би била изключително трудна." Изключително трудна... какво? Ех, ***, ***...

9

fact

преди 1 година

***!?ФАНЕШ НЕКОЙ НАДРУСАН НА ПЪТЯ И СИ ШОФИРА.............МИ ЗИМАШ МУ ВЕДНАГА КОЛАТА. ама не за ден, година, спиране на права и т.н. АВТОМОБИЛЪТ СЕ КОНФИСКУВА И ПРОДАВА НА МИГЪТ. Ако иска да кара - да си купи кола пак. БРЪКВАШ МУ В ДУШАТА КАТО ГО РАЗДЕЛИШ И СД ЛЮБИМА ВЕЩ И МУ СТЪПКВАШ АФТОРИТЕТЪТ "*** КАК ТАКА ТИ ВЗЕМАХА КОЛАТА"? Ако това се въведе: край на МУТРОКУЛТУРАТА НА ПЪТА + пари за хазната. Много е просто и суперефикасно. ТОПКИ ИМАТГЕЛИ? Или само ше си говориме?

8

Анонимен

преди 1 година

Адвокат Марковски къдее Иво Маринов полицая

7

Анонимен

преди 1 година

безнаказаността е прав път към разрушаването на държавността.

6

Мнение

преди 1 година

Тежките наказания ще намалят инцидентите. Колкото по-тежки са наказанията, толкова по-малко инциденти ще има.

5

Анонимен

преди 1 година

Баща му си отиде, сега пак този се пръкна.

4

Анонимен

преди 1 година

Увеличават наказанията и нарушенията на пътя също се увеличават. Не ви ли светна червената лампичка, че така не става?!

3

Анонимен

преди 1 година

Като никога Марковски е прав - тежките наказания никога и никъде по света не са спряли нарушителите и престъпниците. Друго ги спира и много добре се знае какво.

2

Анонимен

преди 1 година

2 Вече не го търсят, баща му бе по-добър. Опитва се с медийни изяви, да компенсира лоша работа.

1

Анонимен

преди 1 година

Напротив!Отнемане на книжката и колата,после затвор!Но на теб това не ти изнася,защото ще имаш по-малко работа.