19

Анонимен

преди 1 година

Защо в САЩ е обратното , купуването на гласове е хит !

18

Анонимен

преди 1 година

Щом съд. система не работи , всичко ОТПАДА , госпожи и господа !Не вярвам да не знаете това , но си заравяте главите в пясъка , като щраусите !До сега има ли престъпление , без участието на бивши , или сегашни полицаи И ТЕХНИТЕ НАЧАЛНИЦИ , които началници пък , ВСЕ НЕ ЗНАЕЛИ , НЕ СА ЧУЛИ , НЕ СА ВИДЯЛИ , за престъпленията които се извършват !Доверието на народа към държавните институции е ''едва'' 93 % ,... РАЗБРАХТЕ ЛИ !

17

невъзмутен

преди 1 година

Глупости на търкалета. Премахнете НОМЕРАТА на кандидатите в бюлетините и мачът свършва.

16

а бе,ей

преди 1 година

От какъв зор някой ще ми разрешава и забранява какво да купувам и продавам!?Че това демокрация ли е или комунизъм!?Имам глас и го продавам,мой си е,квото искам това ще го правя!Ай сиктир!

15

Анонимен

преди 1 година

Нищо нема да спре купеният вот докато няма работеща прокуратура и съдебна система.Да не б до сега в МВР да е немало информация за купен вот. И какво от това. Има ли осъдени. Не сме чули. Така ще е и сега.

14

Анонимен

преди 1 година

СОЦИАЛИСТ - БЕЗРОДНИК, БЕЗБОЖНИК, ЛЪЖЕЦ, КРАДЕЦ!

13

Анонимен

преди 1 година

Поздравления г-н Демерджиев,личи си че сте улегнал човек с характер.Един от малкото хора които работят с хъс с доказателства,а не като Рашков-една жена казала,много шум и нищооо.България има нужда от такива като вас,най-вече МВР

12

ил Рапоне

преди 1 година

Верно ли, ведомството с 2 млрд. бюджет не може да се справи с някакви *** без образование, без стаж, без данъчен и осигурителен принос и с основен такъв в престъпността и източването на бюджета. Поради което ще ползва космически технологии и ще разработва агентурен апарат, всичко това осигурено от данъкоплатеца. Хвала. Приятен ден.

11

Анонимен

преди 1 година

ЦИК назначава IT експерти, свързани с ПП и ДБ Николай Цонев, Атанас Шарков и Иван Жостов, за да инсталират софтуера на машините. Това какво е? Не е ли опорочаване на вота?

10

Анонимен

преди 1 година

Наблюдавайте Киро и Кокорчо те са най големите купувачи на гласове. Нали видяхте как напазаруваха в парламата глсувачи от ИТН.

9

МВР вие сте позор

преди 1 година

Приятелю знаеш ли, че с това МВР и ДАНС провалихте Държавата - масова корупция и престъпност в МВР!Полицаи масово гледат гейове със СРС как живеят в домовете си!

8

негласуващ

преди 1 година

Лъжат бе!Никакви сересета не използват а пишат само на книга разходите а парите пак ще бъдат откраднати!То МВР ако наистина искаше да спре купуването и продаването на гласове точно за 3 дена щеше да го направи а не по всички избори да ни баламосват а с очите си да виждаме как тарторите контролират мингийците!Изписват едни пари за крадене!

7

Чичо

преди 1 година

Какво разбираш ти от оперативна работа ?!

6

Анонимен

преди 1 година

ДЕМЕРДЖИЕВ ИЗПОЛЗВА МВР КАТО ЧАСТНА АРМИЯ В ПОЛЗА НА РАДЕВ И БСП.

5

Анонимен

преди 1 година

А срещу продадения ще има ли..

4

Анонимен

преди 1 година

"Закупен" тва на какъв диалект тряба да е? Обикновено е просто купен.

3

Анонимен

преди 1 година

Пак ни баламосват с купен вот, а истината е че ще фалшифицират изборите като миналия път с машините директно. Излиза по-евтино и е по-сигурно.

2

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство има за цел да обслужи ДПС, така че ще разтвори чадър над контролирания депесарски вот и измамите с подвижни избирателни кутии (за инвалиди), които Рашков беше започнал да прекъсва

1

Полския тръмбеж

преди 1 година

Поредните пушилки и халосни лалосвания!))),Тука чингапуците сами се хвалят че вече почнали да им раздават парите!Скъсват се от дандании и кечеци!,