226

Анонимен

преди 1 година

Ще плащаме, защото допуснахме много измамници на високи постове!

225

Анонимен

преди 1 година

Съгласни сме да плащаме ТРОЙНИ сметки, да стоим на тъмно и студено, да не ползваме топла вода, но да подкрепим с риск на живота си атлантическите ценности. Не работя, но получавам добри грантове от НПО и ми е все тая:)))

224

Ти да видиш..

преди 1 година

До Аз 243 До кога война ? Не сме ли в 21 век.

223

Дядо Соци

преди 1 година

До Анонимен 238 Благодаря за съвета.И ти така.А евро атлантическите ценности са си добри. Ние не сме добри за тях.Харесваме войната и ръкопляскаме на убиеца от Кремъл.

222

Щирлиц

преди 1 година

Ще скача цената,докато минат "изборите".

221

Айнщайн - голям ум

преди 1 година

2000 лв за парно на месец и Топлофикация да фалира, 15 лв за клвт.ч ток и Козлодуй да фалира. Ще палиме блоковете и къщите си -да се сгреем, ако пък не, ще ходим в Африка.

220

!

преди 1 година

Глупости, вече имаме газ от интерколектора от Гърция. Тази връзка я започна нашият лидер г-н Борисов но от ПП и ДБ си присвояват успехите! Газ ще има и ако има увеличение то ще е защото хората на кремъл са във власта.

219

мак

преди 1 година

Който има парно, да се тревожи за него. Който се отоплява по друг начиин, той ще се тревожи за себе си, а не за софиянци или други. Медиите много обичат да хленчат заради парното, все едно цяла България го ползва. А София не е България.

218

Shark

преди 1 година

Ами да скочи. Като мълчите и стоите там крепостни на това парно, ще скочи. Нормалните хора се отказаха отдавна и си махнаха радиаторите. Цели блокове и входове се отказаха и махнаха и общата инсталация на входа, за да не ги прецакват с разни измислени такси. И сега са доволни, че са го направили това.

217

Овчар

преди 1 година

Щом си траят овцете трябва да се стрижат!!! Факт е, че политиците от 30 години крадат и ограбват България, а няма нито един осъден! Стригане на овцете докато не станат вълча порода и да си търсят правата с тояга в ръка!

216

Анонимен

преди 1 година

Голям праз- за софиянци 600 лева са джобни.

215

Анонимен

преди 1 година

оня с говорните дефекти със специални нужди ще си иде на Корал да си кайти със баща си Петко и ще обяснява колко ни е стоплил направо ни сготви 7 милиона балъци

214

Мда

преди 1 година

ЗАКРИВАЙТЕ, на времето е имало социална функция, сега хрантутници на загуба.

213

Аз

преди 1 година

Докога робство, не сме ли в 21 век!?

212

Щерю

преди 1 година

Бунтът на Радиаторите - новият български игрален филм. Премиера - през зимата...

211

Fena

преди 1 година

Какво значи "Ще скочи ли?" Да си плащат реално сметките - такива, каквито са! Парното е Мерцедеса на отоплението - неограничена топла вода, комфортно, чисто, топло.... Няма как да искаш Мерцедес и да се чудиш защо е скъпо. Само за сравнение (чисто технически, не завиждам на никой) - аз за 100м3 жилище с много добра изолация, хубава дограма и добро изложение имах 500 лева за газ през 01.2021. Сега цената е вдигната двойно. Смятайте - ТЕЦ има в пъти повече загуби по трасето с тия стари тръби!

210

И кога

преди 1 година

ТЪПАНИ прости ще се откажете от това тъпо парно.Топло ми е пък седи с шубата и ушанката в тях и плаща ток и парно.Това е поредната цедка за хората не е като преди години да не можеш да пипнеш радиатора.

209

специалист

преди 1 година

Повредената Ви демокрация зацикли. Ще трябва да скачате за още "зелени сделки" , занулявания и още тъпотии от запад . Свиквайте с новите цени. Полезно е.

208

Анонимен

преди 1 година

До Дядо СоциЩе се топлиш с евроатлантически ценности и харвардска усмивка :)

207

Augusto Pinochet

преди 1 година

Ще скочи не само парното на всичко цените ще скочат - и всяка вечер лъжливото канадче Кирчо и крадливия Асенчо в дует от площада пред народното събрание ще пеят песни на Българския народ в съпровод на оркестър "Козяк" хит ще им бъде песента "ТАНЦУВАЙ РУСИЯ-ПЛАЧИ ЕВРОПА" КАТО НЯМА ПАРИ ЗА ХЛЯБ ДА ИМА ЗРЕЛИЩА.