18

Спрете бре

преди 1 година

Спрете този бизнес бре алчни ка...п.у.ти.Утре ще кажете нямаме жито трябва да поскъпне още хляба.Защо изнасяме нашето и внасяме радияционното такова от Украйна? Някой много сръчно се е заел да ни избие до крак и това са ФАЩ И ЕС.Много ни помагат *** жалко,че сме слепи да го видим

17

До 18

преди 1 година

Заради това и продукцията на малкото останали родни земеделци се изкупува на безценица, за да се откажат и да разпродадат и малкото останала земя.

16

Истината

преди 1 година

В България 90% от земеделската земя се изкупи от частни фирми (чужда собственост) които си обработват плодородната земя и изнасят всичко. Понеже за бг пазара няма , защото държавата не обработва нищо, ние купуваме бракувана стока внесена от незнайно къде, въртят се едни пари по митниците където излиза че я купуваме много скъпо и излиза на бг. пазара и съответно влиза в нашите домове. Не съм фен на комунизма, но Тато поне държеше винаги първо да има за "държавата"

15

АЗ

преди 1 година

Защо не сравняват количества, а пари. Цените на някои селскостопански продукти скочиха в пъти/слънчоглед/.Или това е като приходите в бюджета увеличени много но благодарение на високите цени на стоки и услуги от които се взимат данъците. Стъкмистика.

14

Анонимен

преди 1 година

АНИСИЯ АНИСИЯ ТИ ПО СЕЛА И БОРСИ ХОДИЛА ЛИ СИ БЪЛГАРСКАТА ПРОДУКЦИЯ СЕ ИЗХВЪРЛЯ НА ЖИВОТНИТЕ А НЕ СЕ ИЗНАСЯ,

13

7

преди 1 година

Разбира се, че износът се увеличава, нали тук трябва да има недостиг за да растат цените. Основен закон на мафията.

12

разочарован

преди 1 година

Влизам тука в един супермаркет дето е пълно със зеленчуци и плодове и от абсолютно всички зеленчуци и плодове, само сливите бяха български...... в момента най-много да намериш оранжерийните бг домати, които не са това което трябва и туй то

11

Абе

преди 1 година

... нали България нямаше земеделско производство, какво станА? :)))

10

Анонимен

преди 1 година

Брей ! Голям износ а в българия скъпо и прескъпо !

9

Хитър Петър

преди 1 година

До анонимния гащник под номер 1 Май душо кучешка се радваш че немецо, чеха и поляка набиват вкуснибългарски краставици и домати, а ние европейските овчици се хранимсъс "стериопорните" домати и краставици пълни с пестициди. Пуснати с одобрението на ЕВРОЛАБ-2011 на "Капитан Андреево" срещу такса от 500 лева на камион . . .Да ти е сладко, *** !

8

Анонимен

преди 1 година

То заради този "рекорд" са рекордно високи цените на селскостопанските продукти ! Но никой не може да каже и копче на назначените бизнесмени , все наши хора са ...

7

баба мара

преди 1 година

а ние ще консумираме развалени турски гръцки и полски плодове и зеленчуци

6

Анонимен

преди 1 година

помня когато пуснаха череши по 10лв кг. Доматите още са по 4лв, но иначе всичко е точно, защото тези отгоре вземат по 6-10,000 лв, а вие офце сте на 1000лв.

5

Канадеца

преди 1 година

Зимата освен че ще сте на тъмно и ще гладувате.

4

Анонимен

преди 1 година

Ако сме нормална държава ще се забрани износа.

3

Анонимен

преди 1 година

Затова ли доматите станаха -3,60

2

Анонимен

преди 1 година

наистина ли - ние ядемчесън от китай домати от турция ябълки и картофи от полша да не продължавам

1

Анонимен

преди 1 година

"Ocнoвнитe ни тъpгoвcĸи пapтньopи в тaзи oблacт ca дъpжaвитe oт EC, ĸaтo пъpвeнcтвoтo ce дъpжи oт Гъpция, Pyмъния, Иcпaния, Гepмaния" хаха удар за едноклетъчните фенове на малкия кремълски комплексар.