5

цитат

преди 1 година

"Това есе прави, за да наплаши хората"???? Какво е това несмислено изречение?

4

Анонимен

преди 1 година

Решение ни даде Германия - да се върнат общите обществени бани и да намалим температурата до 19 градуса. Съседите и контролните органи да следят за температури над 19 градуса и да арестуват нарушителите на реда.

3

Fena

преди 1 година

Зависимостта е слабост. За да сме силни енергийно трябва да гледаме Турция прави дронове в Украйна и купува от руснаците С-300. Ако имахме петролопровод за Гърция, Газопровод като Южен поток и бяхме построили АЕЦ, тогава половин Европа щеше да зависи от нас енергийно. И нямаше да сме бедните ци-***-че-та от последния ред на масата. Ние слушахме глупавите съвети на ЕС, който се влияеше от разни недоразвити хлапета като Грети и творяхме TЪПOTИЯ след TЪПOTИЯ!

2

До 1

преди 1 година

Какво излизане бе дори и да потъне Европейския съюз нашите са готови не само последни да напуснат кораба но и да, се удавят с него

1

Анонимен

преди 1 година

поредната куха статия с написано която не казва нищо съществено, както е всяка вечер по тв. всички говорят и нещата стават все по-зле. Пример: "Красимир Манов е оптимист, че газ ще има" - какъв оптимизъм бе Красимире, то винаги ще има но въпроса е на каква цена. Народа е на средна заплата 1200лв. До сега не е излязал един да каже това е изхода от кризата 1 2 3 трябва да се направи. Всички се плюнчат по тв и празни приказки. Дизела във Варна е 3.79, резервоара ти е 200лв при заплата 1200лв.