68

Шварц

преди 1 година

От толкова много експерти България е на това дередже

67

Шварц

преди 1 година

Българина е свикнал с мизерията Виж в развитите европейски държави е друго

66

Експерта

преди 1 година

Аз без да разбирам и да съм експерт . Мога да ви го кажа същото , че тази зима и следващата година включително ще сме на студено и без пари с който да си плащаме сметките

65

Пешо

преди 1 година

Тези "експерти" са все платени от Кремъл и искат да всяват паника. Глад и студ ще има но само за тези на хранилката на Газпром: Борисов, Пеевски и Доган.

64

Анонимен

преди 1 година

Математиците какво мислят по въпроса?

63

Анонимен

преди 1 година

Как да влизат осигуровки, като самите депутати са в сивата икономика и получават пари в плик

62

Петър

преди 1 година

До Администратора на Сайта: моля, обърнете внимание, че тук се разпространяват коментари, желаещи "смъртта на стотици хиляди българи". Справка: коментар номер 75 на някакъв смахнат русофил.Моля да триете своевременно подобни коментари. Благодаря предварително!

61

непенсионер

преди 1 година

То само на пенсионерите ще се вдигат пенсиите, а наработещите заплатите-ядец.

60

Кьосев

преди 1 година

Да се отнеме фитосанитарния контрол от Българската граница от частните фирми и приходите да си отиват в държавата!.... Ще има и за пенсии и даже ще остават! Да се приеме задължително осигуряване на работник с трудов договор на минимум 1500 лева! - Така пак ще има за пенсии!

59

SS

преди 1 година

Някой спомня ли си от редовните читатели на Днес Бг какво пишеше бай ви SS от май месец ? А други спомнят ли си какво ви говореха политиците ? Сега уверявате ли се в правотата на думите ми ?

58

…!!

преди 1 година

Честито!

57

Да

преди 1 година

Да не забравите да благодарите за тежката зима на лъжците Киро и Асен, и нали знаете, на следващите избори, пак за тях.

56

Анонимен

преди 1 година

След като в България няма природен газ като собствен природен ресурс защо голяма част от бизнеса и някои домакинства минаха на газ?Така се става брашнен чувал който всяка държава с такъв ресурс може да изтупва до безкрай и да изнудва с каквато иска цена.За алчните прекупвачи дори не ми се говори.

55

Видов ден !

преди 1 година

Какво ме вълнува,че софиянци няма да имат парно,нали са само програмисти които вземат големи заплати,щи ги топли мисълта,че имат много пари.ХОХОХХОХО а ние на село живи да ни оплаче човек, ще си ядем направената зимнина,ще палим камините а се очартава и добра реколта от грозде,това ме подсеща и за едно теле което съм капарирал, така че и сюджук е подсигорен.Даже ако съм искрен това лято ми се ще да си отива по бързо

54

Анонимен

преди 1 година

На мен просто Киро ми обеща евтин азерски газ от септември и понеже му вервам очаквам лека зима с намалени цени на всичко

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 "Чирен е запълнен на 46% плюс трите кораба LNG до края на октомври ще се запълни на 100%." - Май не рабра за Киро че ги оставил на задължителна оферта. Корабите няма да дойдат!

52

Христо Христов

преди 1 година

Напротив, дано тази зима е СПАСИТЕЛНА за България. Дано тази зима измрат от студ и глад десетки хиляди неграмотни и мързеливи европеидни про'стаци, които на изборите гласуват България да робува на Брюксел и Вашингтон! САМО тогава България ще тръгне напред и нагоре!

51

Анонимен

преди 1 година

Топлогърбация ще гърби столичани зимъска, мухахахаха. sweet!!!

50

преди 1 година

и да ни плашите, и да не ни плашите, ?ГЪЗпром да въви при крайцера москва.

49

Анонимен

преди 1 година

Чирен е запълнен на 46% плюс трите кораба LNG до края на октомври ще се запълни на 100%. Само че гълъбарника на президента вече даде заявка че ще саботира доставката на втечнен газ. Поискаха от фирмата доставчик отсрочка за подписване на договора с което на практика извършиха диверсия в полза на Русия