31

Фъки Долара

преди 1 година

Има нещо скрито. Богат швейцарец ще се забие в пернишко село ?! По голяма тъпня няма.Всеки по богат човек ще си купи къща на Малдивите и ще си бара дедовия.

30

пуйката

преди 1 година

На 57 си търсен от жените,ако имаш пари.Представата за живота,който го очаква е на път да се обърне на 180 градуса в реалността.Дори може и той да стане жена.

29

анал-лизатор

преди 1 година

До Анонимен За друг пищов става дума бе експерте - наричан още чушката

28

Алекс

преди 1 година

Както обикновено в основата е алчна,гадна жена.Сега глупакът ще го опъват в затвора.Тежко е да си с празна кратуна.

27

Анонимен

преди 1 година

"Нещата имат подготовка, не е просто ей така да извадя пищова", смята криминален експерт----*аси експерта... Само като видях на видеото и ми стана ясно колко е пр0...ст

26

До 27

преди 1 година

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СЪПРУГАТА ИМА МНОГО ОБЩО С УБИЙСТВОТО. НЯМА КАК УБИЕЦЪТ ДА РАЗПОЛАГА С НОВ ЧИФТ НЕГОВИ ДРЕХИ, НЯМА КАК ДА НЕ СА МУ ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ СЪПРУГАТА.

25

ЖороИлиевПрякоОтАда

преди 1 година

Може пък жената да няма нищо общо с убийството, а килърът да си е въобразил, че тя остане вдовица, той ще се намести на охолен и безгрижен живот.

24

Анонимен

преди 1 година

Погледнете регистрациите на фирмите им, Елизабет Ланге навсякъде е била съдружник и управител, на Житко едноличен собственик на капитала. Така че не е лежала на една кълка, а е работила жената. За лични отношения, освен, ако не си им близък, е излишно да се гадае, всичко е възможно.

23

Pero

преди 1 година

Fanal gi e na kalup i onja mu e teglil noza

22

Анонимен

преди 1 година

Не че нещо , но първо нямаше следи от насилие , после се оказа огнестрелна рана , сега прободна рана...

21

една жена

преди 1 година

Една жена не обича да е робиня. А чичковците с пари много обичат да се оженят за такива жена и цял живот да я експолатират. Не си мислете, че като мъжът има пари- ги дели или пък казва на жена си. Той се разпорежда с всичко, дори с жена си.

20

друга версия

преди 1 година

Така че не е само пари. Има мъже, които държат всичките пари в семейството, а жена му само им робува. В един момент писва на жената - намира си някой, който я възприема като развнопоставен партнъор и така стават триъгълниците. Любовникът не е имал тази власт като съпругът й. Знаеш ли ги? Но при всички случай една жена току така не си хваща друг.

19

друга версия

преди 1 година

Не мога да разбера. По принцип мъж, който държи цялото имущество на семейството и разполага с него, а жена му е една робиня в къщата, бил господаря и понеже не делял нищо с робинята си го убили. Ето това сте написали. Съмнявам се, че жена му не е работила наравно с него. Но всичко е било за него. Пък и едва ли е било за парите му. Може да не е обръщал внимание на жена си от алчност и тя да е имала нужда от близост с някой, но после е решила, че обича съпругът си и така от ревност са го убили.

18

Анонимен

преди 1 година

Това не е вярно. Имаше много коментари срещу убиеца на Алена. Да гори в ада! Изопачаваш нещата както ти е удобно.

17

Ханс

преди 1 година

Те пишман експертите два дена не могат да решат намушкан ли е застрелян ли е, тъй че със сигурност ще го пуснат човека, и после пак ще реват ние ги хващаме, те ги пускат...

16

Реалност

преди 1 година

Както винаги тук всички знаят всичко и естествено виновната е ЖЕНА. Преди време беше убита и заровена край Перник Алена Щрек от партньора й Виктор Спига. Нямаше нито един коментар срещу убиеца. Даже прочетох, че каквото е търсила си го е намерила. Що за балкански манталитет. За убит мъж всички плачат, а убитата жена сама си е виновна.

15

Анонимен

преди 1 година

Жалко за сина на убития. Голяма трагедия. Попиляха се четирима здрави и прави (двама мъртви и двама в затвора) за едната кобра.

14

Анонимен

преди 1 година

Човекът дошъл да инвестира в хлебопекарна навярно. Осигурил бъдещето на жена си българка и на децата им, ако ги имат. Но тази решила, че й е скучно по цял ден да работи и да не живее. Намерила любовник с който задоволявала сърбежите, но искала и пари, сигурно от дяловете на дружеството на убития. За бизнеса не й пукало. Вероятно и тази го е убила, а онзи поема вината. Или го е подбудила, или му е помогнала. Потресаващо е докъде стигнахме. Лека пръст на покойния.

13

Паскуал Тонеff

преди 1 година

Човека се казва Удо Лангин, по канал 1 го казаха, оправете си заглавието!

12

дедо Ташунко

преди 1 година

Cherchez la femme, търсете жената, казват французите. Нищо не извинява убийството на човек от човека.