97

Никола Стефанов

преди 1 година

И все пак изплувахте от служебното правителство на Стефан Янов (което наиситина се опита да разчисти помията след Т-и-к-в-у-н-а). А когато докопахте властта, му забихте нож в гърба. Да се надяваме, че няма да има твърде много будали, които да гласуват за вас пак.

96

ХоХо

преди 1 година

Ало о о , селски, де юре вие сте политическа партия от няколко дена... Та да питам защо си извъртя зад никът ?

95

Анонимен

преди 1 година

Никога не казвай никога! Щото Асен преди месеци каза никога няма да подновим договора с Булгаргаз, а днес каза: "Защо не?"

94

Факт неоспорим

преди 1 година

ПП са руски агенти.Коалицията Путин - ПП, БСП и ДБ.

93

Фактите говорят

преди 1 година

Радев създаде ПП - партията на президента.

92

Анонимен

преди 1 година

До хахаха, вечно смеещия се: хайде сега глупости с това обвинение: кога досега в 30-годищния период на 'демокрация' президент е отказал с указ да назначи кабинет! Да не би тримата бизнесмени начело с Киро са заявили преди изборите: ние ще се откажем от газа на Газпром,защото е руски и ще купуваме такъв с газови танкери от САЩ; ние ще продаваме чрез вицепремиерката оръжие, включително такова за ракетните системи за залпов огън РСЗО; ние ще изгоним сума ти (70 души) дипломати и ще скъсаме с Путин!

91

Анонимен

преди 1 година

А Байдън не е ли Президент,че спомена като на ухо,но се разчу на всички уши кого очаква да заеме важното место щом го назначат,а не да го уволнят,като за уволняване дава срок и парична сума,а за назначаване пак ли за постигане на резултата.

90

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ПП ВЕЧЕ ОТИДЕ НА РУСКА СИ МАЙЧИНА СЛЕД ДНЕШНИЯ ОПИТ ДА РЕКЕТИРАТ ЗАПАДА.

89

Анонимен

преди 1 година

АСЕН ВАСИЛЕВ И БИТА КАРТА СЛЕД КАТО СЕ НАДУПИ НА ГАЗПРОМ

88

Вики

преди 1 година

Верно,вие сте формирани от Божков,Бобокови,Прокопиев,и както се знае Радев си е близка с тях И понеже се оказахте лъжци и некадърници Радев се разграничи от вас,защото си има други планове .Толкова сте жалки и прозрачни

87

Веско Григоров

преди 1 година

Вие сте едни жалки комунистчета , които аз и моя саратник Методи Механджийски успяхме да надхитрим като взехме кредити които други да погасяват .

86

Вьзмутен

преди 1 година

Ще се подпиша под предложението за инпичмьнт на радевТой докара тези измамници

85

хахаха

преди 1 година

е нали той ви назначи бе асенчоооооо

84

Анонимен

преди 1 година

До Истукан, к.84 Народът, за който говорите, по времето, когато Киро вършеше престъпления на гърба на хората, а Ниновица продаваше оръжие и реактивни снаряди за РСЗО на Украйна през Полша, отиваше в Гърция да се пече и хич не му пукаше за 2-3 пъти по-високите цени на газа,нито за нажежилите се отношения между България и Русия поради репчещия се премиер.На него и сега не му пука, а като станат сумите за газа 600-800 лв ще скочи да сваля служебния кабинет, а не да гони от БГ Киро и Кокорчо.

83

Траволта

преди 1 година

Нали ви правя отстъпка за тока...Газ четири пъти по ниска капарирах.Завод за Ел автомобили ще правимНови 2 моста над МарицаЯмболската болница ще доизградимЩе ви обера още за 6 месецаОще искате ли?И АЕЦ белене ще ви пуснаСалса и борба с корупцията

82

Анонимен

преди 1 година

До Бай Тошо. На каква земя ще ги садите: на торна, та да виреят по-добре, като дЕдо Боце или на бедна, песъчлива, та да заприличат на Слави Тр.? И не се прави на проЗСт, от начина на подреждане на думите в изречението личи, че си такъв.

81

Анонимен

преди 1 година

Всичките педерасси ще ядeте дървотo скоро. Възраждане идват на власт и ***...та ще ви се е6ее.

80

Анонимен

преди 1 година

Лапaй тоягата и се потапяй мазен, крадлив кyросмукач. След изборите заминавате в канализацията

79

Анонимен

преди 1 година

Кажи си го директно , че сте формирани като Сороска антибългарска партия.

78

Истукан

преди 1 година

Вече е късно за оправяне на държавата, тези унищожиха всичко. Добре, че паднаха от власт, щяхме да ги търпим още. За 7 месеца фалираха държавата. Чака ни криза. Връщането им на власт ще бъде катастрофа.