18

Анонимен

преди 1 година

Ей сега, почти беше мръкнало и един с тротинетка направо прелетя пред мене-на кръстовище с лоша видимост- завивам на ляво, подавам леко леко предницата не виждам коли и тръгвам. В последния момент този прелита без фар, без нищо, като кара най -отляво на платното срещу движението. Само на 10м от страни има алея, обаче гарвана решил да кара по асфалта. Според мен този ще го блъснат, неизбежно е!

17

Някой

преди 1 година

Много глупав и посредствен генетичен материал расте! Африка в Европа!

16

Анонимен

преди 1 година

Верно е ,че няма!Колкото и държави да обиколих ,колкото и пъти да се връщах ,тука е най-голямата джунгла.Едно нещо няма да наред бе.Ей за това хората бягат.

15

до 5

преди 1 година

Има, ама къде? Кога ще им бръкнат в джоба? И кога? 33 години чакам да им бръкнат в джоба, ама мyк. Няма държава. Няма такава държава! Никъде!

14

Анонимен

преди 1 година

Държавата много лесно може да се справи ако желае да го направи.Ей така за няколко дни в една друга държава от централна Европа ги разположиха из центъра.Събраха се камарата на депутатите и казаха до 48 часа да се махат ,защото просто няма регулация и точка,въпроса приключи бързо и безпроблемно!Въпроса е кой е разрешил и кой печели,иначе и у нас няма регулация-от просто ,по-просто!

13

Анонимен

преди 1 година

Ами вчера един тийенджър така се изпраска с тротинетката в парка и то, че си се посмях

12

Анонимен

преди 1 година

Ако гледате клипове от Москва пълно е с тротинетки, всички се произвеждат в Китай. Така че русофилите по кротко го давайте, за тротинетките не ви е виновен запада.

11

Анонимен

преди 1 година

Това е пълна лудост с тия тротинетки.В някои държави ги премахнаха,тъй като злополуките се увеличиха.У нас с тези лоши пътища е още по-лошо.

10

Манчев

преди 1 година

90 процента от каращите ел. тротинетките не знаят правилника за движението по пъти щата и карат хаотично кой накъдето му скимне ?! Очаквайте в скоро време много повече жертви !

9

Оставете

преди 1 година

природата да си свърши работата.

8

Емо Тротинетков

преди 1 година

Ааааа да бе, моята е хиляди левове и бяга със 120-30..................

7

Комунист

преди 1 година

До Паскуал Тонеff Даааа, ти едно време се возеше на рамкта ми.............

6

Паскуал Тонеff

преди 1 година

Правото да караме тротинетки ни го даде САЩ ! Комунистите едно време не ни даваха да караме тротинетки!

5

Анонимен

преди 1 година

Има държава.Има закони.Като им бръкнат в джоба спират.

4

Няма Такава Държава

преди 1 година

Как да обясниш на келлллешите, че има закон за движението по пътищата? Те дори не знаят, че има такъв, камо ли да го спазват! Няма закони, защото няма държава.

3

Анонимен

преди 1 година

Практични са тротинетките, но трябва сериозна регулация, както за всичко, което започва да става популярно. Гледам разни пубери как се вклиняват с тях на места пълни с деца и възрастни. Малко трябва за сериозна травма.

2

Анонимен

преди 1 година

Виждам как русофилите изтерясват и вдигат кръвно само като чуят за тротинетки. Време е всички да си купим по една тротинетка, са по 5 600 лева качествените нищо пара. 5 стотарки плащам веднага 10 русофила на пътя от самообладание изкарвам. Инвестицията е повече от добра!

1

АнонимеН

преди 1 година

ВЪРТИ СЕ БИЗНЕС В СТОЛИЦАТА С ТИЯ ТРОТИНЕТКИ!!!! ЗАТОВА СА ОСТАВЕНИ НА НАЙ-РАЗЛИЧНИ МЕСТА БЕЗ НАДЗОР! НАЧИ ЕДНО ГО ВИДЯХ СПРЯ С ЕДНА ТРОТИНЕТКА ПРЕСЕЧЕ УЛИЦАТА И СЕ КАЧИ НА ДРУГА! ЯВНО ГИ НАЕМАТ! ЗАТОВА БЕШЕ И *** ИНФЛУЕНСЪРКАТА ПО-МАГИСТРАЛАТА СЪС 100 КИЛОМЕТРА, ПРАВЕШЕ РЕКЛАМА НА ТРОТИНЕТКИТЕ!