50

Подскача мустафа

преди 1 година

Да го обрежа с ВИНКЕЛА.

49

Къде Българин си

преди 1 година

Ти бе с име,Алах,Мохамед,Ахмед???Ай сиктир бе.Хас мукар,хафте Пеле.

48

Трима мангАЛИ

преди 1 година

С Български паспорти,доган,Местан,Мустафа,АЙ сиктир.

47

анонимен

преди 1 година

Прав си, Куртев, че никой не е женен за някакъв пост. Само че ти си изключение от това правило. Орисан си да бъдеш говорител на служебните правителства на Радев. Няма друг като теб, единствен си и неповторим.

46

Кутев-комунист

преди 1 година

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф , Йотова, Минеков, Кутев са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

45

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

44

До 50

преди 1 година

С такива размътени мозъчета като теб има да стоим премръзнали, кирливи и гладни цяла зима, че и след това! Изходът е толкова логичен и ясен - незабавен договор с Газпром в рубли, както направиха хитрите германци, французи, италианци и унгарци! Мърсула, БайДрън и сие да го ду.ат, както казва Кокорчо...

43

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че нема значение кои и кой са на власт, всички са проамерикански и всички чаката американските танкери с газ. Но никой не казва цената.Колония.

42

Анонимен

преди 1 година

Всеки договор с руснаците (Газпром) не струва и хартията, на която ще се подпише. Договор и сега има до края на годината, ама рашистите го нарушиха, спряха газа и не обявиха за неприятелска страна. Но в България има доста заблудени и обгазени индивиди,на които едничката им мисъл е как да си заврат противните муцуни в скута на кремълския сатрап. Големият ни патриот Захарий Стоянов точно ги е определил преди почти век и половина - поцелуйковци! И без Гзапром ще съмне!

41

Анонимен

преди 1 година

През последните три месеца българската държава оставена в мазните ръчички на двамата главни русофоби(Кирил и Асен) е купила руски газ за 630/шестстотин и трийсет милиона евро;от тях 200/двеста милиона евро е печалбата на личните им посредници, които завишават с 30% цената на газа.Така 200 милиона евро отиват в довереници на Главните Измамници вместо в прокъсания джоб на държавата.

40

руски окупати-вън

преди 1 година

Трябва да има референдум за изгонването на Газпров и "Лукойл"и спирането на турски паток... нашите предатели с Газпром ще преговарят въпреки че служебно правителство може само изборите да подготвя и нищо друго според Българската Конституция..

39

Анонимен

преди 1 година

НЕ ИСКАМЕ ЧЕРНО-КАФЕВИЯ АНГЛИЙСКИ САМОЛЕТ НА СЛАВИ! НЕ ИСКАМЕ БОБ МАРЛЕЙ НАРКОМАНА ! ИСКАМЕ СИ СИНЬОТО ОБРАТНО!

38

Анонимен

преди 1 година

НЕ ИСКАМЕ АНГЛИЙСКИЯ САМОЛЕТ, ИСКАМЕ СИ СИНЬОТО ОБРАТНО! ВИЖТЕ ТАТУИРОВКИТЕ НА СЛАВИ, ТЕ ВСЯВАТ УЖАС https://faktor.bg/bg/articles/mneniya-lacheni-tsarvuli-konnik-na-apokalipsisa-li-e-slavi-az-idvam-i-adat-idva! НЕ ИСКАМЕ И БОБ МАРЛЕЙ НАРКОМАНА, ИСКАМЕ СИ СИНЬОТО ОБРАТНО ДА НИ ПАЗИ!

37

Анализатор

преди 1 година

Друго си е да си говорител на служебно правителство. Особено като министрите не могат да говорят, а баща ти е бил диригенг на цял хор. Така са си нещата с българските политици, техните лидери и говорители. Всяка партия трябва да си има викачи за изборите. Очаквам избирателната активност да е около или под 10 %.

36

продажници-вън

преди 1 година

Работата на служебния кабинет е да организира изборите не да сключва сделки зад гърба на народа и парламента.БСП нито управляват нито имат обществена подкрепа за да взимат държавни решения които обричат българите на руско робство.

35

Анонимен

преди 1 година

Преди изборите Радев, Йотова и Гълъба няма да подпишат никакъв договор с Газпром. Ще лъжат народа за изборите и ще обвиняват предишните. Нека веднага да подпишат договор с Газпром и да открият сметка в рубли, или да замълчат завинаги. Ще гледаме 2 месеца театър на артистите Радев, Илияна Йотова, Бойко Борисов и Слави, които няма да подпишат никакъв договор с Газпром в рубли, само ще приказват всеки ден предизборно и ще се правят на евроатлантици. Подписвайте с Газпром и решете газовия проблем.

34

Анонимен

преди 1 година

Кутев, подпишете железен договор с Газпром в рубли. Защо не подписвате? Кого чакате? Защо лъжете за изборите?

33

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, Гълъб Донев, Илияна Йотова и Радев да подпишат договор с Газпром. Да открият сметка в рубли. Бойко Борисов и Гълъб Донев да подкрепят договор с Газпром и сметка в рубли. Веднага да го направят, защото разрухата е голяма и кризата с газа е голяма. Те само лъжат и не подписват с Газпром. Разрухата и кризата с газа се прави от Бойко и Радев, заедно. Защото говорят еднакво и не подписват еднакво договор с Газпром.

32

Ох, Кутьооо

преди 1 година

Кутьо, я кажи, що вашата другарка Кормпелия Нинова роптае срещу президента който бе инсталиран именно от нея? Та той дори не е редови член на корумпираната ви партия.

31

Бензинджия

преди 1 година

За българина няма кризи щом пълнят резервоарите догоре на бИнзиностанциите!!