11

Анонимен

преди 1 година

Така е в България ,вървиш си спокойно ,позитивно и патриотски докато не ти опре ножа до кокала и не събереш багажа за 5 минути и не отпрашиш към терминала.Иначе да,българския дух пак си го имаш и си го пазиш ,но това не пречи да се отпуснеш и да признаеш след няколко месеца,че си постъпил правилно като се махнал

10

Джамбазки

преди 1 година

Може да я наградят дори със запознанство с Георги Семерджиев> Какво лош е направила? Хайде, нищо толкова не се е случило, колежка е все пак, гледайте там да потулите нещата.

9

msp

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА -Явно физиката ти куца или изгнил стълб не си виждал,малко по силен вятър и е долу.

8

1

преди 1 година

Абе какво данъчно, какви 5лв бе в 11 вечерта звъни в данъчното да пита на кой е този номер. В кой свят живеете, те не могат от КАТ да те открият 12 месеца акт да ти донесат, сега разбираш ли звънят в данъчното. Вариант е синя/зелена зона да знаят телефонен номер ако има пускан смс, но нощес едва ли...

7

Анонимен

преди 1 година

Съседните лампи са в подобно положение. Въпрос на време е. Късмет, че нямаше жертви.

6

Анонимен

преди 1 година

Пред блока ни общината направи нежелан от нас ремонт на паркинга и бордюри, пейки и т.н. Махнаха здравите пейки и монтираха беседка, която се откачи от първия вятър. Всички нови стълбове за осветлението са много несериозно захванати с 4 болта заляти със съмнителен бетон. Тези, дето ги измъкнаха, бяха забити поне метър в земята. Масово се работи през пръсти и затова пада. Сигурен съм, че всеки ден нещо пада, просто тези хора страдат за колата.

5

Анонимен

преди 1 година

До ? Чудих се и аз, но най-вероятно ми се струва да го е взел от собственика на хотела, не че няма и други начини, както е описано по-надолу.

4

До 3

преди 1 година

Регистрационна табела от там те намира по име от там звъни в данъчното и вижда кой си и кой ти е номера

3

?

преди 1 година

Само не мога да разбера как дежурният полицай ще има моя номер да ми звънне ако нещо ми се е случило на колата...

2

Анонимен

преди 1 година

Екстра почивка в БГ

1

Анонимен

преди 1 година

След 33г. демократични кражби какво да е? Да се разследва кой точно кмет е направил далаверата и в затвора!