9

С какво

преди 1 година

Се свърза турското WC България - с предимство с престъпност, беднотия, простотия и прочие!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Е, докато някой почива, друг трябва да "работи", като обира ("бере" от) почиващите, нали?

7

до 8

преди 1 година

Да, така е. Но аз винаги съм с манталитет, че винаги може да се случи най-лошото. Не разчитам на добрината на хората, защото тази статия доказва, че сред хилядите хора отишли да се забавляват на море в Гърция, винаги има и единици, отишли да вършат злини.

6

До x

преди 1 година

В Гърция принципно не се краде от колите. Едно лято си бях зарязал колата на обществен паркинг с отворени прозорци и седя така 2 дена без да изчезне нищо от нея. А и там полицията не си поплюва, особено с кокошкарите.

5

До Анонимен

преди 1 година

Е, хайде сега, вчера същата новина беше с друга картинка....

4

x

преди 1 година

То и жертвите не са предпазливи. Да държиш пари, ценности и техника в колата си е покана за кражба. Поне не ги оставяйте на видимо място, а в покрит багажник да не привличат внимание. И пак няма гаранция, най-добре извън колата.

3

Анонимен

преди 1 година

Стига сте бъркали българите с циг*ание. Нямат нищо общо. Едните сме българи другите имат само такова гражданство. Разликата е голяма. Аре стига

2

Анонимен

преди 1 година

Тази новина нали вече я съобщихте вчера? Не си ли говорите и вие помежду си ?

1

Анонимен

преди 1 година

това не е ли същата статия под тази? толкова ли зле мислите че сме с паметта? разбирам, като има такива дето още вярват на ГЕРБ, ще има и повтарящи се статии