465

Ау

преди 1 година

До ЕВРОМАЙДАНСВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ - ДА, но няма да я получим нито от ПП нито от ДБ нито от БСП.ГЕРБ! При тях ми беше спокойно, можех да си позволя почивка в чужбина. С тези ПП, не знам, до кога ще съм на работа, сринаха държавата, върнаха ни 30год назад. Пак ще гласувам за ГЕРБ, може да са крали но имаше и за нас, обикновените хора. Сега, ... само за парламентаристи и всички на държавен пост, първата им работа беше да си вдигнат заплатите, а за нас трохите.

464

Реалист

преди 1 година

ЕДИН депресант се прави отново на врачка

463

Анонимен

преди 1 година

Над 30 години играеем един и същи сценарий. Гласуваме за някой да махнем този който не става и накрая пак същото. Какъв е смисъла от избори сега, като пак тези които хванат кокала ще забогатяват, а народа ще мизерства.

462

ЕВРОМАЙДАН

преди 1 година

Искаме свобода,независимост,далеч от диктатрата на Тулупа,който ни тласка към Анадола и Русия

461

аз

преди 1 година

Ако все още бяхме при *** I Русия нямаше да нападне Украйна, Пазара на имоти в китай нямаше да се срине ....... бе изобщо всчико щеше да е цветя и рози!

460

Анонимен

преди 1 година

За 15години населението на България, под мъдрото ръководство на Тулупа и сред "рая" на европейските ценности е с почти милион надолу.Излиза, че дори под мракобесният северо-корейски комунизъм с "отвратително" безплатно здравеоопазване хората нарастват с 1 млн., а на паради и по снимки усмивките са им залепени на ушите!В същото време в европейска България хора ровят по кофите за ***, умират пред болниците и си броят парите за сметки в края на месеца.. но важното е, че са с айфон в джоба!

459

Анонимен

преди 1 година

Лойко,перфектната буря предстой.Хмм Лойко,знам це си ***,знам че те съветват.Знам ,че догодина ще стане по зле и ще има още едни избори.И знам,че ти няма даги спечелиш

458

Carmen

преди 1 година

Stiga be, stiga be bratja balgari ste se delili na rusofili i rusofobi....obedinete se v imeto na dobruvaneto na BG

457

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантическите про'с'таци убиват България. Това е факт. Дали ще гласуват за групата на Борисов или за шайката на Кирил Петков - разлика няма.

456

Леля Пена

преди 1 година

ТИ УБИ БЪЛГАРИЯ И ПРОДЪЛЖАВАШ ДА УБИВАШ ВСИЧКО,КОЕТО Е УСПЯЛО ВЪПРЕКИ ТЕБ ДА ОСТАНЕ!ЗЛОДЕЙ !

455

Анонимен

преди 1 година

Не те искаме Бойко, не искаме и измислените от ПП и ДБ.

454

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 407 Ако цапа ***.Ако България не беше 45г. под руско владичество, сега страната ни щеше да изглежда по друг начин.И все пак при Бойко беше най добре.

453

Я па ти..

преди 1 година

До БОЙКО ЛИ! 459 Е , не си прав. Айде бегай.

452

Майната ви....

преди 1 година

До Анонимен 471 Връща ме си Борисов и държавата. Без ГЕРБ стабилно правителство не може да има.Русофилите да го д.хат.

451

Анонимен

преди 1 година

До перко, хубав ник, подхожда ти

450

Анонимен

преди 1 година

Лойко,потъваш

449

Анонимен

преди 1 година

Човека от снимката уби България и сега с Радев и ДПС ще я довършат. Кога политиците ще носят отговорност за действията си. Сега ако имахме Белене /гьол според някой/ щеше да е много по различно, а Куневица ако не беше затворила блоковете за да угоди на някой си, щяхме да сме супер.

448

перко

преди 1 година

Проължаваме Промянаа: Бедна ви е фантазията какво озачава закопаване на България! Ако не сте го усетили а половин година, така ще го усетите, че Жан Виденов пасти да яде пред пастите на Линда!

447

Анонимен

преди 1 година

За пръв път от толкова години се увеличават пенсии и заплати. Бойко ни държеше на дъното, за да привлича инвеститори с най- евтиния труд в ЕС. За да може да прибира комисионни от евентуалните инвеститори. А те пак не дойдоха

446

Tina Gurlata

преди 1 година

Ot 1990god. "upravljavat" samo psihopati,shizofrenici i prodaznici i te sa tezi koito ubuha Bulgaria