72

Анонимен

преди 1 година

Нарочно медиите не пишат нищо за фронта за да не създават настроения срещу украинците които яко използват новите американски далекобойни оръжия с голям обсег на действие и обстрелват най вече кримския п.остров Предполагам че медиите са получили нарочни тамива сорроски указания.

71

Анонимен

преди 1 година

А смрадливите кравари ще се откажат ли? Че то при всичките пожари в последните 70 години се намират следи от техният кибрит.

70

Анонимен

преди 1 година

Съветвам китайците да не се пъчат много, за да не изпаднат в положението на Русия и Путин.

69

Веселин 7112136860

преди 1 година

Братя и сестри Китайци,а какво да кажем ние,бидейки обкрхжени ог гадове,които ни тъпчат,откакто свят светува? Ами нека вземем само Русия,която освен,че ни заграби Езикът,Азбуката и Културата,както турци и фърци сториха това с нас,сме и под геноцидната политика на Ран-Ът. Обичам Ви Китайци,но не вярвам нито на САШ,нито на Русия,йиято ни пробута на САЩ,Израел ,Турция и Гърция,да да бъдем роби,каквито сме отново.Светът може са разчита само на Вас ,Виетнам и Северна Корея. Просто унищожете САЩ !

68

Анонимен

преди 1 година

Добре че са САЩ, иначе светът щеше да бъде един голям руски Гулаг, а вие дето пишете в защита на руските фашисти и китайските комунисти щяхте да сте роби трето и четвърто поколение. Разберете че народа на Тайван са свикнали да живеят като свободни хора и ще се борят срещу всякакви самообявили се за рускоезични или китайскоезични окупатори на живот и смърт. Изобщо не става въпрос кой на какъв език говори, става въпрос за свобода, ама вие рускокитайските роби не можете да го проумеете посмъртно.

67

Анонимен

преди 1 година

До 72 Разбира се САЩ нямат и никаква работа в Украйна, не само в Тайван! Просто статията и за Тайван! Да не месят САЩ в други държави като Украйна и Тайван, само провокират войни!

66

Анонимен

преди 1 година

Има ли по-голямо доказателство от това, че русофилите са национални предатели, от това, че тук беснеят от кеф, от факта, че Китай упражнява натиск върху българската политика, само и само да са контра на позицията на САЩ?

65

Анонимен

преди 1 година

Китай налага позицията си над България? Аз мислех, че сме колония на САЩ, пък то било Китай

64

Анонимен

преди 1 година

Сибир е руски обаче трроловете с лека ръка го дават на Китай. "Вземайте си Сибир". Че да не е техен че да го си го вземат. !!!Русофоби сорросоиди но на това безпардонно говорене ще се сложи край. Писнахте ни много.

63

Анонимен

преди 1 година

Да си вземели Сибир а бе тупани знаете ли че в Сибир е Невъзможно да живееш

62

До демократ

преди 1 година

Ако ИМАТ АЕЦ, да го окупират?

61

Анонимен

преди 1 година

До 72Ами САЩ каква работа имат в Украйна че се месят там)))))))Единствено украинците имат право да кажат кой каква работа има в Украина.Расия да си гледа Сибир и да не се натрапва там където не е желана.

60

Анонимен

преди 1 година

До 73 Първо се научи как се пише комунист,)))))))Големо важно как се пише кумънизт.

59

Тези

преди 1 година

от колко години им построиха заводи и не се научиха, нещо качествено да направят! Само бълват негодни джунджурии и били първа икономика....

58

Анонимен

преди 1 година

Първо се научи как се пише комунист, пък тогава се пиши фашист и нацист.

57

Анонимен

преди 1 година

69 .Ами САЩ каква работа имат в Украйна че се месят там. Не само че дават оръжия и пари на украинцити ами и далекобойни ракети да обстрелват РФ.

56

Анонимен

преди 1 година

Вижте сега, ние може и да гласуваме в НС за РСМ каквото ни каже Франция, ЕС и САЩ, но някои държави като Китай и Русия не искат да са зависими от САЩ! И това си е тяхно право!

55

Анонимен

преди 1 година

61 .Не е верно Нато са отбранителна организация нима не знаеш това ха ха..

54

Анонимен

преди 1 година

САЩ нямат работа в Тайван..ама никаква!Какво се бъркат в чужди конфликти?Какви са те? Господари на света?

53

Антикомунист

преди 1 година

Най добре се хвани за косата и като истинският барон мюнхаузен се издърпай от мисловното блато в което си затънал.