36

БРАВО УКРАИНЦИ...!

преди 1 година

СТРАХОТНИ МЪЖЕ СТЕ ПИЧОВЕ......С ТАКИХ МОЛАДЦИ , УКРАЙНА ПЕРЕМОЖЕТ!!

35

Анонимен

преди 1 година

До Боби - и руските военни са проспали приготовленията на диверсантите?! Ше стане ясно по някое време, каква е била целта.

34

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Тъй като чудеса не стават и никой не е видял украински ракети, самолети и падащи бомби, остава само един извод: смахнатите рашистки окупатори са извършили сами унищожението в Саки! Провокация! Друго обяснение няма!" ИМА ЕДНА ДУМА ДИВЕРСИЯ. За да има такива разрушения на местата на взривовете е трябвало координирано да се "доставят" минимум 4-5 камиона натъпкани с взрив спец група от поне 20 човека е ползвана за тази атака.

33

Анонимен

преди 1 година

Изглежда днес пак има удар с химерс в таврийск , където живее българското малцинство в Крим има много жертви. Мразя САЩ и Украйна не я харесвам. Войната става отечествена за руския народ. Очаквам техния отговор.

32

Анонимен

преди 1 година

Самолети отново ще бъдат построени. Даже по добри от изгубените. Въпроса е в човешкия фактор, и този фактор мисля си няма да се промени. И офицерите им, и войниците им ще си останат същите - на външен вид сериозни, но зад тази фасада едно състояние на самоуверенос и подценяване на противника. Нещо като леко опиянение и морето е плитко само до колене. Затова ще бъдат "жилени" при всеки удобен случай. И тези случаи няма да са малко.

31

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Украйна е обеспокоена, как на нейните летища в Крим, окупаторът не спазва мерките за пожарна безопасност, и след освобождението на тези летища, Русия ще трябва да си плати за щетите които е нанесла по време на окупацията.

30

Анонимен

преди 1 година

Споко ЕС плаща това количество за газ всеки ден,това е просто поредната атака за морал - ако едно бомбено летище обръщаше войни, укропите загубиха дузини такива още първата вечер... Русия си има военна индустрия, и повишената заетост е добре дошла, крайно време е тия трошки да се оползотворят за нещо за да може армията им да се модернизира

29

Анонимен

преди 1 година

Тъй като чудеса не стават и никой не е видял украински ракети, самолети и падащи бомби, остава само един извод: смахнатите рашистки окупатори са извършили сами унищожението в Саки! Провокация! Друго обяснение няма!

28

Русия=Психиатрия

преди 1 година

28 самолета е един авиационен полк. Украинците трябваше да направят нещо защото тези самолети всеки ден бомбандираха невинни жени, деца и старци в южна Украйна. Според много наблюдатели, ликвидирането на военно въздушната база слага неофициалното начало на битката за Херсон.

27

Анонимен

преди 1 година

Пирова победа за проксито. Така я карат от началото на войната. Но това няма да им помогне. За големите играчи ще се наложи да избират защото е дошло време разделно. И за нашата силна южна съседка се отнася тоже.

26

Анонимен

преди 1 година

САЩ и НАТО отдавна съвсем откровено са в играта но този път проксито прекали и рано или късно ще плати може би с живота си. Войната е вече отечествена за руския народ и за Русия.

25

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Всичко е точно! ДЕнацификацията на Крим започна!

24

Щерю

преди 1 година

Те го взривиха - но и Гебрев не си поплюва...

23

Анонимен

преди 1 година

Америка е на последни издихания

22

Тя

преди 1 година

Рублата не измести ли допара?

21

Анонимен

преди 1 година

На летището в Крим е имало военна техника за 650-850 милиарда а може би трилиона ... долара ... Това трябва да е по вашите цени, руснаците нямат толкова скъпа техника... Най-скъпия им самолет достига около 50 милиона долара, а такива в Крим нема.

20

ни са знай

преди 1 година

Ох, пак овчо остроумие. Нищо не може да ви помогне, примирявайте се. Резултатът е предизвестен.Малко скъл трябва, но навреме.А то изтече, като водата.

19

Анонимен

преди 1 година

нещо което е способно да загрее въздуха в определен радиус до 3к - 4к целзий за секунди.

18

Синонимен

преди 1 година

Може...

17

Анонимен

преди 1 година

лазер ?