12

no one

преди 15 години

sega ne im znaq otno6eniqta kvi sa to4no,no znam 4e zastarqva6ti (no vse pak) zvezdi kato madona pravqt i nevuzmojnoto za da ostanat o6te na vurha,moeto mnenie e 4e v konkretniq slu4ai ne6tata ne sa takiva kakvito izglejdat..

11

анонимна

преди 15 години

Номер 1 - да, личат й вече годинките на Мадона, въпреки че се опитва да ги крие. 50 никак не са малко и старостта няма да отмине и нея, колкото и да се опитва да я забави. Завиждам й само за енергията, която има на тази години.

10

фройзен

преди 15 години

Пресметлива и безжалостна!

9

преди 15 години

умряла е мадона горката да гради имидж на гърба на закъсала колежка... що пишете глупости?

8

Amadonna

преди 15 години

....а качествените хора ги представят за ....***.към *** - защо ми триеш думичките и ме караш да търся синоними? Нямаш ли си по-интересно занимание?

7

мами блу

преди 15 години

Мади е лицемерка и хитра лисица, щом надуши накъде духа вятъра и какви са интересите на масовата субкултура и Мадона е вече с нов имидж и нова изненада. Като не може да издигне нивото на масите, тя ще слезе на тяхното ниво. Някой беше казал, че Мадонна няма да ви отведе на правилното място, защото тя не знае къде е то, на тя е прочела, че има такова и ще накара някой да и напише песен за това. Абсолютно точно казано!

6

Amadonna

преди 15 години

исках да кажа, че *** са на първа страница на всички таблоиди, а качествените хора ги представят за .

5

Amadonna

преди 15 години

Абсолютен PR , тази жена е готова да се сдуши с *** като Бритни, защото тя е "номер 1" мишена на папараците от доста време, нищо, че повръща по бензиностанциите. В САЩ *** са на първа страница на всички таблоиди, а качествените хора ги представят за . Моите уважения към Мадона, за кариерата, която прави, но просто не и вярвам. Тя е една фалшива личност.

4

преди 15 години

Дърта номфоманка помага на млада наркоманка...трогателно!

3

преди 15 години

Na tova mu se vika PR! Vishte me kolko sam dobrichka, shte pomogna na gorkoto momiche!

2

dynamo

преди 15 години

Не знам хора вчера гледах концерт на Rush, а днес съм на Labyrinth,тва тук просто е ... шльокавица, пръдня, прсототия за недорасляци!!!

1

преди 15 години

Боже, какъв е вампир!!!