13

да да

преди 1 година

нинова отново не знае и не е чула нищо :) даже се чуди от къде са парите в банковата и сметка , ана оная дето не я споменава .

12

Ралица

преди 1 година

А КИРО И АСЕН ДЕТО СПРЕЛИ УДНОЛИЧНО ДОСТАВКИТЕ ОТ ГАЗПРОМ С ДОКУМЕНТИ ДОКАЗАНО ТЕ КАКВИ НАКАЗАНИЯ ЩЕ ПОНЕСАТ ИЗЛЕЗЛИ ПО НОВАДА ЛЪЖАТПОЗОР ПОЗОР ПОЗОР

11

Ралица

преди 1 година

БЪКЪПЪ ПЪПЪ ШАЙКАТА КРАДЦИ ОГРАБИЛИ ОКРАЛИ СРУТИЛИ ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И БЕЗНАКАЗАНО УСМИХНАТИ ПАК ИЗЛИЗАТ ЛЪЖАТ И ПАК ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ Е ДОКОГА ТОВА ГРАБЕЖИ БЕЗНАКАЗАНИ ОТ ГОРДИ ВАЖНИ ЕЛЕМЕНТИ

10

УУУУУУУУУ

преди 1 година

"По нея, само от началото на седмицата са платени над 800 000 лева на офшорна фирма от Дубай - фалшив посредник.".Ненаядохте се бре!Обрахте бедната държава!

9

Гнийте в ада уроди

преди 1 година

За това ,че се изтезават хора в България от банди на Гешев и Борисов нищо,затова,че България изнася тероризъм в Европейският Съюз нищо!Сезирани са всички институции и мълчат като п......

8

Анонимен

преди 1 година

комунист без да крадне не е комунист, още повече, ако е протеже на заврения ни зет и Р. Овч.

7

Анонимен

преди 1 година

и какво от това, да има един вкаран в затвор? няма, няма и да има защото всичко е ала бала прах в очите и толкова. Млрд продължават да се точат, и 20г няма един в затвора но има такива с много пари в западни банки.

6

123

преди 1 година

Утре и в БУЛГАРГАЗ. Други ден в спалнята на Кирчо, да видим как работят за нулева корупция.

5

Анонимен

преди 1 година

Както е известно по-рано днес директорът на ДКК Смиляна Нитова-Кръстева заяви, че не е вярно, че Кинтекс се източва. . . . . . . Къде е ДАНС сега? Явно тази е свързана с далаверата! Претърсване съд и затвор!

4

Зрител

преди 1 година

Ти гледай цирк Корни да влезе в затвора преди Баце :Д

3

капка в морето

преди 1 година

Това е в едно единствено дружество. А те са хиляди из цялата страна. Обикновения българин си няма представа за какво крадене става въпрос последните 30 години. Откраднати са стотици милиарди левове! От тука идва и размера на разликата в стандарта между западните държави и България. Това са хиляди предприятия и дружества които са ограбени. Ами в чужбина? Знаете ли какви активи имаше България зад граница? За десетки милиарди ДОЛАРИ. Търговски дружества....Имахме дори петролни концесиии в Либия.

2

Анонимен

преди 1 година

Kaka е с двата крака...

1

Анонимен

преди 1 година

До 2.09.2022 ако няма арестувани политици, няма и да има след това,тъй като получават имунитет като кандидат депутати след 2.09.22г.