13

Анонимен

преди 1 година

Да, за да може още повече хора да останат без работа, ***.ан.ари

12

пуйката

преди 1 година

Това правителство не беше ли за изборите,че се занимава и какво ще е след него?Нямат ли текущи задачи да решават?

11

Анонимен

преди 1 година

Европейската директива е минималната да не е по-ниска от 50% от средната, а не да е равна на 50% от средната преди две години. Бюджета за 2023 се прави в края на 2022 година и тогава още не е известна средната за 2023 година. Затова в други държави определят минималната като 60% или 70% от средната за последните 12 месеца преди да направят бюджета. Така си гарантират, че няма да е под 50% от средната.

10

Анонимен

преди 1 година

Хубаво, че я вдигат, но нека помислят и за извиването на ръце с пари под масата, щото иначе няма да те вземат на работа. Нека помислят за извънредния труд и работодателите, които не го плащат. За нощния труд, който е подигравка с работещия- 1лев на час. Да ходят да си скапват здравето хората с липсата на сън и после да им даваш 1 лев? Който не е карал нощно дежурство не знае какъв *** си след това. Но бизнесът естествено нямало от къде да вземе пари... Държавата къде е да защитава?

9

Държавата това си ти

преди 1 година

В Румъния в момента минимална работна заплата е 520 евро.Кога ще ги стигнем румънците?

8

А,измихте ли

преди 1 година

Си ръцете с липса на парламент?А защо тогава Гълъб каза ,че няма да има актуализация на пенсиите през октомври,което е заложено в бюджета и само работещ парламент може да го промени.

7

Анонимен

преди 1 година

*** те парите да не падат от небето? Съдирате бизнеса с високи цени на тока и горивата и искат увеличение на заплатите??? Кой ще произвежда в тези ненормални условия? Чакайте парламента на жълтите павета...да произведа поредната глупост!

6

Щерю

преди 1 година

Да, ясно ни е, че всичко възможно правят да не дават пари и по- висок жизнен стандарт на българите. - Докога?!?

5

Бау

преди 1 година

И като няма парламент, вие защо се занимавате с работа, която не ви е работа! Аман от пропаганда! На този фон Бойко и Кирил Петков наистина изглеждат като Велики мъже и даржавници! Със свой образ и авторитет! Велики любовници - тук и в Брюксел! Май наистина трябва да направят съюз и да ви стегнат разпасаните юзди!

4

Анонимен

преди 1 година

Депутатите пак искат да им се вдигне заплатата. Това е поредната гавра с хората, при вдигане на минималната заплата, да се вдига и на депутатите заплатата. Тези дето почиват за коледа, за великден, цял август и кусур, да получават отгоре за това, че нищо не правят за хората.

3

Анонимен

преди 1 година

Ми що ручаме жабетата? На дол да ни отеква?

2

Анонимен

преди 1 година

"минималната заплата в Русия да се вдигне на 30 000 рубли, което е равно на $500" или е = на доста над 900 лв.

1

Анонимен

преди 1 година

Руската Дума предлага минималната заплата в Русия да се вдигне на 30 000 рубли, което е равно на $500.