132

ГАНЬО

преди 1 година

КАКВИ СА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ *** ДА ПРОТЕСТИРАТ.ТЕЗИ КИРЧО И КОКОРЧО ДОКАРАХА ТАЗИ КРИЗА ТАКА ЧЕ ДА СЕ ОБЪРНАТ СРЕЩУ ТЯХ АМА ТЕ ИМ ПЛАЩАТ.

131

Гълъб Радев

преди 1 година

Нне на възтановяването на руската корупционно шпионска газова мрежа!

130

Ала бала

преди 1 година

Сигурен съм че нито един от тия смърдящи протестъри не се отоплява на газ. Тъпаните кога ще разберат че няма друга газ да дойде до нас освен руска. Само посредниците са различни.

129

Анонимен

преди 1 година

Смешни станаха с тяхните измислени протести тъ.и кравари

128

Анонимен

преди 1 година

********** -> 0Bчи

127

Господарят

преди 1 година

Плащай *** народе! Плащай! Плащай! Плащай!!!

126

Гсзофил

преди 1 година

Вече дълги години получаваме Руски газ и то по скъп.отделно че на 2пъти го спираха.Наложително е да разнообразим Доставчиците .инъче все разправии и използване като уружие на газта ,При положение че много наши Политици са финансово зависими и подпомагани от Путин това става и национален проблем ще го спрат през зимата.и хора ще мразуват.К.Петков за първи път се постара да излезе от порочния газов кръг.изгони и дипломати ръководещи родните ни шпиони и ИЗГОНИХА го.докаква степен сме зависими.

125

Стига глупости

преди 1 година

И сега получаваме само Руска газ, но през посредници с 30 процента по скъпа. Какво точно искат тия, да не гоним посредниците ли. Егат антикорупционерите, егати промяната. Вие сте по *** и от овцете бе, ***

124

Анонимен

преди 1 година

И от протестиращите на Възраждане ми се гади , но такъв им е електората ! Да не говорим за гербаджиите на тях също се плаща 50лв.Та защо плюете по протестиращи , след като и вие с нищо не сте по-добри !

123

Анонимен

преди 1 година

Като дигна юмрука да сваля Бойко - и тогава беше ок. Какво не му харесвате на тоя бе - баш натовец - по-евроатлантик от меркел и урсула заедно, школуван в цру като "войн на интересите на САЩ по света" е вдин випуск а други таква сламени генерали от Йордания, Того и т.н. Което недоразумение му докарат от някъде - веднага мандат за правителство му дава. По ниско проснат на килима с изплезен език няма да намерите.

122

Анонимен

преди 1 година

Като даде мандат на Кирчо нарушавайки конституцията - беше добър

121

Тити

преди 1 година

Кви са тия протестъри??? ***-ераси сър.

120

Анонимен

преди 1 година

Когато домакинстваше на антируския форум триморие с останалите марионетни държавици от източна европа беше добър, когато подписваше протокола от срещите на нато, че Русия е най-омразния враг беше добър. Когато отиде в Блед където България претърпя огромно унижение през 1947 г да се мазни на Евробюрократите - беше добър. Когато се снимаше и кланяше на Херо Мустафа - беше добър, Когато домъкна лансира, и създаде кирчовците с измислената им партия (по заповед от Козяк разбира се) беше добър

119

Анонимен

преди 1 година

Не може шепа безработни безделници на повикване срещу заплащане да определят съдбата на България .

118

Анонимен

преди 1 година

Айде, стига, бе! Кви са тия протестъри, дето от един дъжд се изплашиха. При това не е сигурно дали ще вали. Просто се е разкапал протестът, нЕма желаещи. Или няма кой да плати за още един ден.

117

Анонимен

преди 1 година

Наpkодружинката им нещо се разпадна. Протестът е отменен "поради неблагоприятна метеорологична прогноза". Щом бягат от летен дъжд, как ще изкарат зимата, която си поискаха... направо не знам! :)

116

Пламен Иванов

преди 1 година

Най-слабия Президент на България!Г-н Радев - Вие сте срам за България!

115

Loki

преди 1 година

Стават смешни. Радев е най- харесваният човек в държавата.!

114

Зозо

преди 1 година

Хахахаааааа, червените "десни" + червените "зелени" до вчера с БСП и Рундю се прегръщаха, днес импийчмънт?!? Пълен резил... Следващият парламент по БНТ в петък ще го гледат :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

113

Леле

преди 1 година

Подмяна на една зависимост с друга. Това искат л ум пените. За конкуренция и цени - а това е важното за крайният потребител и дума не се обелва.