11

Анонимен

преди 1 година

Много женуря се влюбват в такива типове - позьори, батки, бабаити, мутрафони, бекове мислейки, че са крила-закрилници и че са с по-силна и здрава генетика. Нормалните и скромни момчета били "скучни", "задръстени" и т.н. После защо има домашно насилие....Имам приятел - психолог, който помага на бивши затворници да се интегрират обратно в обществото. Казва ми: "Нямаш си представа как тези бивши затворници и рецидивисти са изключително търсени и вървежни сред жените!" Та това влюбване е 100% грешно

10

Popa ot razgrad

преди 1 година

Насила любов не става...

9

Анонимен

преди 1 година

Само млада жена може да се излъже да се занимава с такива. На по-възрастните им е ясно що за *** са. Или насила да я карат някоя да се влюбва в такъв. Да не дава Господ на никой!

8

Статистика

преди 1 година

Ясно защо има толкова много домашно насилие. Добрите момичета си падат по лоши момчета.

7

Дедо

преди 1 година

Че на кой му трябва нещо дето е ЛОШО?

6

мда

преди 1 година

Престъпниците са за пример в извратената демокрация.

5

Анонимен

преди 1 година

Това е типичният плейбой. Лошо момче, обаче с класа в разбиранията си към жените и отношение към живота. Ако няма класа, а е само един комплексиран и елементарен позьор, по-добре жените да се пазят, защото рано или късно ще се атигне от ПЛЕЙ до БОЙ:))

4

nimportequi

преди 1 година

Лошо момче в смисъл наркодилър или член на банда ли? Или който само се прави на такъв? Щото и в двата случая е тъпо да се занимаваш с такива най много "доброто" момиче да изяде боя :)

3

Анонимен

преди 1 година

Слагате суперкъса пола и пропускате бельото. Вървите пред него, внезапно изпускате чантичката си и рязко се навеждате да я вземете. След като я вдигнете се обръщате към него, намигвате му и му казвате, че имате кофа лубрикант в спалнята си.

2

Анонимен

преди 1 година

А това за гейове важи ли ?

1

Тираджията Z

преди 1 година

Като си свалите сутиена