9

Анонимен

преди 1 година

Защо дд ам 100 000 лв. за нещо, което мога данаема за 50 лв.? Няма никаква логика в това. Всеки сезон ще съм на различно място и до живот пак тръдно бих фи изхарчил тези 100 000. :-)

8

бай брадър

преди 1 година

До Пич: ee, тръгнал си да купуваш апартамент в курорт, ще го правиш на въпрос за 70лв/месец:)

7

Ай стига бе!

преди 1 година

Брей, голям ръст! Купили са 3 апартамента в Боровец. А миналия месец - един. Има ръст от 200%!

6

Анонимен

преди 1 година

Който има пари, инвестира на сигурно извън България.

5

Пич

преди 1 година

Пффф... Този уикенд бях в Боровец: повечето ресторанти и басейни бяха затворени. Хем е туристически сезон, хем всички паркинги бяха пълни догоре, хем нямаше дори къде да хапнеш. Иначе действително разни хотели се опитваха да извозят хората да си купят студио или апартамент в тях. Като забравяха да споменат, че само газът месечно ще ти струва 70лв дори да не го ползваш.

4

Анонимен

преди 1 година

Интересно. Точно Созопол и Боровец са доста умрели откъм посещения.Ако е сцел инвестиция, на кого ще го отдаваш под наем?Виж Пампорово, Добринище и Банско са друга бира там и лято и зима е пълно.

3

Анонимен

преди 1 година

До Купил...... Щом 3 900 евро на месец ти е малко като доход (след като си внесъл вноската от 1 100) би следвало да си зададеш въпроса, дали по-скоро ти не си някакво изключение. Разбира се, парите никога не са много, но за ежемесечните нужди тези 3 900 евро ми се виждат предостатъчни.

2

Анонимен

преди 1 година

От 20 години ходя в Боровец - никой не се е засилил да купува. Но пък има разбити пътища, недостроени сгради и едни мутри изнудващи собствениците на апартаменти в комплексите и гостите на курорта.

1

Купил

преди 1 година

Добре бе, какви са тия богаташи. На 100к евро апартамент вноската ми е 1100 за 20 години, а съм на почти 5к доход и пак се усеща. Не мисля, че има чак толкова айтита с подобни доходи и свободни 100к евроИли са мафиотски пари или платена статия