22

Жан д'Арк

преди 1 година

Франсетата са си милиционерска държава, нищо че се правят на демократи. И те ходиха да бомбят и в Ирак, и в Косово/Сърбия, и в Либия .... Като нищо са преиграли. Сетете се за Шарли Ебдо и какво ги натвориха 2013 някъде. Гадове са

21

До Шарян свят

преди 1 година

Ами да е мислил, като размахва нож, пък било то дървен или пластмасов!

20

Шарян свят...

преди 1 година

Ами ако ножът е бил дървен...??? Ами то може заради детска играчка, воден пистолет да те думнат...А тука у БГ-то една даскалица преди време обра банка с пластамсов пищов...Нашите жени са най-опасни!

19

а тука

преди 1 година

КОГА!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Друго си е побъркан бездомник, ако беше ислямски терорист, щяха да го оставят първо да убие трима-четирима. Полицията на запад си има строги правила на действие.

17

смех и рев

преди 1 година

не ви ли омръзна от брадати клошари с ножове ломотещи за някакви глупости които според тях им ги приказват гласове от небето ?

16

Анонимен

преди 1 година

Полицаите буквално са го направили на решето. Изпразнили са цял пълнител. Това е демокрацията.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе тая статия вие с гоогле транслатора ли я превеждате ? Въобще вашите радактори само Копи , пеист и на заплата ли са там ? Я малко по сериозно !!!

14

do 2

преди 1 година

Проверих новината на английски. Наистина е убит. Можеше в крака да го простреля. Тия полицаи малко прекаляват.

13

МАЙОРА

преди 1 година

До Демокрация, Санчо!!!Викаш друго си е диктатурата в раССия и Чайна, а! Райски строй! Благодатен! Мисли само за хората! БУХАХАХАХАХА

12

Българин

преди 1 година

Така е на запад. Няма човек, няма проблем.

11

ГАДОРЯН

преди 1 година

Да благодарим чистосърдечно на Франсоа Митеран и Жак Ширак че напълниха Горката Франция с ядрени инженери от Магреба и прочее. Внушават на цяла Европа че Русия и Путин са проблем. А всъшност проблемът е че Европа ще стане меко казано континент от Третия свят. Та така. Британоварварите изтърваха му изтърваха края. Задкулисните кукловоди няма да овладеят положението и да изградят свят по свой вкус. По едно време почти успяха. Но сега има Русия, Китай, радикален ислям, дрогаря Ким, Иран и тн

10

Демокрация, Санчо!!!

преди 1 година

Първо стрелят, после питат! А в САЩ - ядрото на демокрацията, и в магазина/училището идва някой терорист и ги разстрелва безпричинно като кучета ... Най-якият обществен строй е демокрацията, Санчо !!!

9

Анонимен

преди 1 година

Превишаване на правата. У нас му казват така и затова у нас няма полиция с топки. Не може с пистолет срещу нож. А явно там може.

8

Анонимен

преди 1 година

Полицията отдавна се е превърнала в звено за терор над гражданите.... можело е да стреля в краката и рака да го неутрализира. Полицая трябва да бъде уволнен. Работата му е да защитава живота с цената на своя, а не да онема такъв щото го е шубе от видно нестабилен човек с предполагаем нож.

7

Мате Матиков

преди 1 година

Виждал съм на същото летище как жандармеристи изкарват клошар с шутове, и то пред куп хора.

6

Анонимен

преди 1 година

Ами нищо, вече няма да размахва

5

777

преди 1 година

До Анонимен 3: ти нещо оплете конците. Уж в Турция се предлагали, а да се махат от България? Или ти също се предлагаш в Турция и те са ти конкуренция? Какво ти пречи, че ревеш толкова ***?

4

Анонимен

преди 1 година

Интересно, какне са го разцепили от куршум ... американците ги даваха ... гонели някъв с кола, че като спря кола, на капака и покрива се качиха едни и почнаха да изпразват пълнителите, а отстрани и други стреляха ... Все едно обстрелваха мастодон, а не човек ...

3

българка

преди 1 година

Ейййййй АМИ БРАВО на полицаите ! Разбраха как трябва да се държат с гостите на баба Меркел. За съжаление, много хора пострадаха преди това ! Но както се казва - по-добре късно, отколкото още по-късно !!!