44

Анонимен

преди 1 година

Важното е че Свинаров похарчи 1.7 милиона долара в Миконос и всички провинциалисти ахнаха въйй.

43

Новак

преди 1 година

Многа ми е кеф, когато Лудогорец пада, урааааааааааааааа, заради политиката на Киро. Инженери, биолози, химици във фирмите му, са със заплати по 1000-1200 лв. (спонсорите) а тези събрани кой знае от къде с по 15-20 000, даже и плюс.

42

Дедо

преди 1 година

До fdПрав си те са независими от 31 години.

41

fd

преди 1 година

Ти кои мачове си гледал, как ще бяха равностойни, като Загреб бяха по-класния отбор, при това с много техни-местни футболисти. Но така ще е, те не успяха за 33 години да си затрият школите и икономиката като нас.

40

Анонимен

преди 1 година

Лудогорец и в двата мача проспаха първите минути. Иначе бяха равностойни отботи и рулетката можеше да се завърти и в двете посоки.

39

Анонимен

преди 1 година

Тая година Боби е обещал титла за Левски на всяка цена! Как ще го приеме Киро след това резил в Европа?!

38

алоо

преди 1 година

*** Христова, ако не бях гледал мача и чета само твоето творение,щях наистина да си мисля че динамо са утрепали Лудогорец.Добре, че си пуснах диемеите,гледах един невероятен Лудогорец, с дух и себераздаване,както не бях ги гледал от времето на Дерменджиев. С 9 човека на терена, те водеха играта,просто без 2-*** срещу сериозен противник и съдия,който....нещата няма как да се получат.Преди 10 г., пак с този противник,на реванша в загреб пак имаше "съдия",който пусна игра ДО ГОЛ- вкараха в 99 мин.

37

Анонимен

преди 1 година

Ех как завиждат злобните фенчетата на шопските "грандове", на които им се помагаше по всякакъв начин по време на комунизма, а и след това. Горките не могат да си мечтаят за титла повече от 10 години и единствената им утеха са загубите на Лудогорец в Европа - пълни смешници :D

36

Алф

преди 1 година

До sНашето е "Българи юнаци!" А Наско Сираков и Лианчето се ширят в фамозен дворец !?Къде ви са българските футболисти от безбройните футболни школи?къде са?

35

Анонимен

преди 1 година

ЦСКА отпада, а Лецки следващия кръг от Партизан или Ларнака.

34

s

преди 1 година

Какво му е "нашето" на този африкано-американски отбор?Нашия - българския футбол от български футболисти ще го гледаме само по музеите

33

Зозо

преди 1 година

Мдааа, с БФС до тук. Тези ритат като коне в А група, съдията мълчи. Дузпа срещу Лудогорец в А група не се свири никога.... Е сега се видя колко струват без БФС. Ай сиктир... Киро гела!!!

32

Домус

преди 1 година

Съдията се подигра с труда на момчетата!

31

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха Лудогорец , сигурно още щяхме да мечтаем да гледаме отново наш отбор в групите на шл .... ок, сега наистина са слаби, но правеха силни двубои в шл ... дано си върнат формата от преди 9 години.В тях ни е надеждата, цска и подуене са мега зле в момента.

30

Анонимен

преди 1 година

Съдията бил виновен, на кривата ракета винаги Космос е виновен.

29

Анонимен

преди 1 година

Динамо са отбор от местни играчи, затова биха и наемниците. Зелените си мислят, че играят в Бг и ще ги подпира винаги съдията. Толкова си могат навън изкуствено създадени отборчета.

28

ШибиРиби

преди 1 година

Минала тъщата между зетя и телевизора дето давали мача и пушката на зетя ненадейно гръмнала и случайно за беда уцелила тъщата в коляното и кат са уплашил зетя без да иска дръпнал и втория спусък и не щеш ли право в другото коляно, рикошет и пак в рамото. И съдията даже не посмял да провери във ВАР, дузпи картони голове, как може бе това е геноцид не знаят ли че Лудогорец играят честно и не заслужават това.

27

Анонимен

преди 1 година

Хайде честно да си кажем:Проектът Лудогорец се сгромоляса.

26

Обективен

преди 1 година

Искате да кажете, че за пореден път от 1994 г. насам продажен френски евроджендър закопава и убива мечтите на български отбор. Убеден съм, че ако български съдия свири по подобен начин в евротурнирите, няма да види доживот мач в Европа, но уви, за френските мекерета всичко е позволено. Същото правят и италианските съдии срещу нашите отбори, явно така им е наредено от мафията УЕФА. Жалка и тъжна картинка.

25

Анонимен

преди 1 година

Домусния отбор се помислиха за Реал Мадрид.