20

Анонимен

преди 1 година

Давам 2 лева за това губещо предприятие. Ще победя офертата на министър Стоянов. Гледайте го как след дни ще говори за нуждата от приватизация на ВМЗ, защото било губещо.

19

Анонимен

преди 1 година

Оффф, министър Стоянов иска да приватизира ВМЗ за 1 лев както приватизираше Костов. Костов гледаше загубата, не активите и земята. Всяко предприятие, което не печели 2 лева, струва 1 лев, така рече Костов. Разваляте замисъла на министър Стоянов.

18

Enzo

преди 1 година

Нинова отвръща на удара..

17

Бунгур

преди 1 година

Ха ! Прасчо какво прави на тази снимка,как се озова там? Прокуратурата да започва проверка по всичко заграбено и откраднато от Македонските дружества в България,построено с труд и дарения от истинските македонци в България.Тези ченгета ,агенти и доносници от ВМРО и най вече Каракачанов да се разследват за кражба.

16

Генчо

преди 1 година

Разбира се оръжейните заводи са били на печалба, докато Нинова не запуши износа, заради което и ПРАВИТЕЛСТВОТО БЕШЕ СВАЛЕНО от американците ОТНОВО! Сега всичко ще се върне към нормалната си работа, разбира се ако отново н ерешат да разиграват руси кон под носа на чичо Сам...

15

Генчо

преди 1 година

Нормално е ръководството, назначено от Корнелия Нинова, да защитава бившия си началник и подобно на нея да ръси лъжи. Сигурен съм че обикновените работници имат 3-та истина, а тя е че тези подобрения бяха направени още по-времето на Борисов и даже това беше широко тиражирано по телевизията. От 2014 изнасяме интензивно муниции и оръжие за Украйна и още оттогава заводите са на печалба, която реинвестират в подобряване на условията на труд. Корнела и марионетките и продължават най-долно да лъжат!

14

До ?!?

преди 1 година

Ако ги уволнят само ще докажат, че те са били прави.

13

трайко

преди 1 година

От износо на ток българия натрупа милиярди печалба и за българите трябва да е безплатен.

12

Анонимен

преди 1 година

Това човече Стоянов много злобно бе ей

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Прави чест на ръководството на ВМЗ,че не се...навежда пред линията на сл. кабинет и представя реалните факти за предприятието. Вмешателството на политици,често е вредна и създава грешна представа за нещата. По...добре е да не се месят,освен това са само за 3 месеца,до сформиране на редовен кабинет.

10

?!?

преди 1 година

Ръководство на държавно предприятие да си позволява да се изказва по политически причини о то срещу принципала си е прекалено. Явно няма да стоят на тия пост дълго и го знаят.

9

перко

преди 1 година

От публикацията излиза, че ВМЗ досега не работило и благодарение на новото ръководство изведнъж станха чудеса!Корабче плува в окото ми!Не напразно на шевката ви /бившата/ и казват г-жа ЛЪЖА!

8

ПроСоТо

преди 1 година

не знам как стоят нещата,но виждам че в нашата Територия НЯМА дефинирана ИСТИНА ...ВСЕКИ СИ РАЗВИВА ТЕЗАТА ТАКА,КАКТО МУ Е УГОДНО....И нема кък дай друго!..Зер "НЕ ЛЪЖИ!" е .."измишльотина",приписвана на "Тоя,дето не съществува"..До сега НЕ съм бил свидетел на това,некой "фактор" да си "посипе главата с пепел" и да каже гордо:-"Меа кулпа!..Признавам,че сгреших"..Точно обратното:-ВСЕКИ обвинява ВСИЧКИ в "лъжа и манипулация",без да му пука изобщо,че той самият лъже и манипулира..Какво става с нас?

7

Анонимен

преди 1 година

Хората на Корнела я бранят - естествено е да има ръст през второто тримесечие - почна войната за която "не изнасяме" нищо

6

Анонимен

преди 1 година

Абе тия министри вчера почнаха работа и вече се изживяват като стари кучета.Комай линията спусната от рундьо е оплювайте тотално предишните че идат избори!

5

Анонимен

преди 1 година

Кисело мляко и минерална вода даваха и преди на летищата.

4

Анонимен

преди 1 година

Това ръководство вероятно са некви пенсионирани фатмакомилиционери :) *** такива най-много ги обича!

3

кунка

преди 1 година

ХАХАХА КАК НАГЛО ЛЪЖАТ!

2

Анонимен

преди 1 година

възстановено беше получаването на кисело мляко за работещите в цехове с вредни вещества, което е било преустановено преди 22 години. ------------- ха, ха, ръководството може ли да обясни как точно киселото мляко премахва вредните вещества!

1

Анонимен

преди 1 година

Бравос на ръководството! Докарали са комунизма във ВМЗ!