99

MIKE

преди 1 година

Странна класациа-3 от наи-големите Канадски града са в челната десятка.Странно, след като всеки, който притежава реномирана работна позиция или добър бизнес бяга като "дявол от тамян" точно от тези 3 града и се премества в Щатите.

98

Анонимен

преди 1 година

С данъците на работещите се финансират тези безкрайно ненужни изследвания. Всъщност, аз тази класация мога да я направя само с обща култура.

97

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

БЛАГОДАРЯ МНОГО ПОЛЕЗНА информация

96

Анонимен

преди 1 година

Най-лошото място за живеене - Москва.

95

Star

преди 1 година

Хитлер също е казвал че Виена е най-хубавият град.Берлин и Цюрих не са го привличали толкова много.

94

Анонимен

преди 1 година

Където управлява бял човек се живее ЧУДЕСНО! Където управляват такива които не приличат съвсем на хора.. положението е много зле. Сетете се ние от кои сме..

93

gogo

преди 1 година

Кабул към коя класация спада?Сигурно към първата?Там е много спокойно,няма брадати главорези, няма бомбашки, икономиката процъфтява,образованието е на най- високо ниво,медицината също.Жените учат,работят, музика ехти от всеки ъгъл и т.н.

92

Анонимен

преди 1 година

Копенхаген също е прекрасен. Животът е лесен, всичко е достъпно, транспорт, работа, здравеопазване на космическо ниво. Всичко е идеално , единственият недостатък е, че е малко по на север.

91

от виена до дамаск

преди 1 година

какво ме занимавате с тези граодве интересуваме софия и каспичан къде са в класацията

90

Анонимен

преди 1 година

Не е така, блатняя е най-доброто място на света, но нашия копейкаджия не ще и да иде там.

89

Петров

преди 1 година

На Виена ли искате да приличаме или на Дамаск? Ако изберете Русия ще заприличаме на Дамаск, вече почти сме заприличали. Прав е бил Стамболов да мрази руснаците, те са ***.

88

Shark

преди 1 година

Дамаск беше един от най-хубавите и спокойни градове, а Сирия прекрасна страна преди световния престъпник САЩ да ги унищожи

87

Анонимен

преди 1 година

Летище софия - терминал 1 - вторник, 9 авг 2022,по обед - намусена служителка с крещящ глас проверява личния багаж за размери, а не за килограми - пред мен глобяват мъж - чантата не била равна отгоре - ама чантата е празна и се събира два пъти в мярката - глоба, плащай - и на мен не ми се размина - с груб глас ми казват,че чантата е крива, а е купена точно по тези размери - даже не ми посочват къде да платя 61 лв !!! - след мен виждам семейство навикано и нагрубено да плаща за милиметри изпъкналачанта в единия ъгъл - едва се стърпях да си изпусн

86

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че диктаторска столица може да се определи като добро място за живеене. То сигурно политиците са гласували, не обикновените хора.

85

aa1830

преди 1 година

Виена може да е едно от най-доброто място за живеен в Света, но такива противни и лицемерни хора като австрийците няма никъде другаде. Най-якото място в Европа където съм бил е Португалия - и хора, и природа, и храна, и гледки безкрайни....

84

Анонимен

преди 1 година

За разлика от Берлин, Париж, Мадрид, София, кажете някоя друга столица, във Виена все още работещ човек може да си закупи и изплати собственост.

83

Анонимен

преди 1 година

А то щото в СССР няма убийства и няма ислямисти. Путин даже пуска ислямисти да убиват православни в Украйна.

82

не-е

преди 1 година

Миналата година аллахакбаровците стреляха на поразия из Виена, афганистанци изнасилват и убиват 13-год, виенчанка. Май това е по-важно от всички музеи взети заедно. Мулти-култи ***, всички са там за пари.

81

Анонимен

преди 1 година

Аз пък като чета коментарите в българските сайтове си мислех, че Магадан е над доброто място за живеене...

80

mavitatar

преди 1 година

До Анонимен te vliza v kategoria zatvori