58

анонимен

преди 1 година

Нали искахте промяна и бяхте пред НС в защита на ППромяната - ТОВА Е ПРОМЯНАТА, няма всичко да върви по мед и масло. Кквито избирателите, такива и избраните и обратно

57

Анонимен

преди 1 година

Първо да спрат парното в Парламента и всички Министерства и институции. Щом сме на този хал, явно не работят. Администрации и какви ли не се греят, а хората да мръзнат, да бе да.

56

Реалност

преди 1 година

А защо в заглавието не пише "Кога ще напъхаме в затвора виновните за това"

55

Ха ха

преди 1 година

Ще гласувам пак за баце или киреДошло е време да закриваме дьржавата

54

до 79 - с долари ли

преди 1 година

Който има пари брато - няма да мръзне !Така е от 5000 години насам , така ще е и следващите 5000г.Така че моя гейски програмистки зад-ик ще му е топло зимата.А твоя русофилски зад-ик - със сигурност ще мръзне.

53

до 70 - София не е

преди 1 година

:) аз съм гейски програмист (според твоите критерии) И може да си сигурен че зимата ще ми е топло.Бачкам си за американска фирма - заплатата ми е идеална.Аз със сигурност няма да мръзна . Да му мислят обожателите на сибирската империйка и вожда и :))

52

Анонимен

преди 1 година

Касчиев е най-големия в българската енергегика, спор няма, легенда най-великата, но вече е изкукал стареца, така че си го преместете просто относно меговите виждания и преминете на друга новина в сайта...

51

Анонимен

преди 1 година

До 73:Онези са били някакви платени.Нямат общо със софиянци.Шефът на Еконт е пратил съобщение на всички служители да ходят на протеста и щяло да им се плати извънреден труд.Дори да им плати с тези пари те сметките не могат да си покрият.А вие видяхте ли онзи възрастния на снимката с очилата?Не ми прилича на българин този.Прилича ми на един от протестите в Македония,който беше с качулка и беше зловещ.Този също е зловещ.Може да е провокатор.Кой нормален няма да иска да се къпе?Хайде стига...

50

селянин украинец

преди 1 година

До Анонимен22 Не мога да ви разбера какво искате.Хем да не се отказвате от парното си, хем да се откажете от газпром.Е успех !

49

Анонимен

преди 1 година

На сбирщината си пред президентството миналия ден софиянци носеха плакати,че няма да се къпят,искат да студуват и да гладуват! Тъй,че за тях няма проблем, те си искат всички екстри,които им осигури любимото им антибългарско правителство на предателите Киро-Кокори и Корнела! А хората от провинцията не са длъжни да плащат за топлото на софиянци,защото на тях никой не им плаща за топло и светло! И данъците на провинцията отиват всички в София, за регионите се връщат само жалки мизерни подаяния!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 До Анонимен %ВРЕМЕ Е СОФИЯНЦИ ДА БЪДАТ РАВНОПОСТАВЕНИ..." __ ХУБАВО, ЧЕ СПОМЕНА ДАНЪЦИ. МНОГО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТЕ ЗА ДОТАЦИИТЕ И СУБСИДИИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ - МЕЖДУ 4 И 6 МЛРД ЛВ. ХАЙДЕ, ДАВАЙ СМЕЛО НАПРЕД!!!

47

Хубава новина

преди 1 година

О йеще има бейби бум :)

46

Бай Илийчо

преди 1 година

Оий на бати пингвинчетата !

45

Анонимен

преди 1 година

Ако има проблеми тази зима,то за Гушата е време да се хване, вече Задължително Самият ЕС!! Хайде да не прехвърляме повече " вината" на Неточните виновници!!! Да се събудим вече а???!

44

Анонимен

преди 1 година

ако не провеси продажните управници това е сигуерно

43

Анонимен

преди 1 година

няма ли да проумеете че газа не е само парно- а електроенергия- промишлени производства в цялата страна дето дават повече от половината брутен продукт в страната ни - ами като последните гл-уп-аци се карате помежду си вместо да изритате - виновниците за тая газова кризца - които ви гледат и потриват ръци - и пълнят гушки чрез посредници доставящи руския газ със 30 и повече процента поскъпване- айде свестете се

42

програмист 30 К евра

преди 1 година

Дреме ни на нас програмистите! Да му мисли лошия Матриал !

41

колега от АЕЦ

преди 1 година

Абе, Жоре Касчиев, какво те интересува парното в София? Ти нали си от Шумен............

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "ВРЕМЕ Е СОФИЯНЦИ ДА БЪДАТ РАВНОПОСТАВЕНИ" ---- с удоволствие, но първо ще спрем харченето на софийските данъци в провинцията! След това ще изритаме обратно всичките придошли мизеерници след 90та година!

39

Анонимен

преди 1 година

ВРЕМЕ Е СОФИЯНЦИ ДА БЪДАТ РАВНОПОСТАВЕНИ, ТОЕСТ С РАВНИ ПРАВА С ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ!!! ХУБАВО ЩЕ Е ДА ГО РАЗБЕРАТ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН. А ИЛЮЗИИТЕ ЗА ПРЕТОВАРВАНЕ НА ИНСТАЛАЦИИ И ИЗКЛЮЧВАНЕ НА ТРАНСФОРМАТОРИ СА ЗА ЗАБЛУДА - СПРАВКА СТРОИТЕЛНИ СТАНДАРТИ ИНАЧЕ ДА ИМ ОТНЕМАТ АКТ16 И ДА ВЪРВЯТ НА КЪРА В СОФИЙСКОТО ПОЛЕ!!!