37

той

преди 1 година

Украинците са жестоки ,докато руснаците -не ! Предпочитам руски плен пред украински !

36

тя

преди 1 година

А Киев ,кой ще разслесва ?

35

До 24

преди 1 година

Има данни, че руските войски не напредват, а назадват. Lol 🤣

34

Лек ден

преди 1 година

Милиони избити хора от САЩ в други държави и винаги добри нали ? Защото информацията в медийте ви се предоставяше че те са миротворци и въраш добри дела срещу лошите даа ? Същата работа е и сега те контролират новините и ви казват че Русия е врагът.. Не Най големия виновник е САЩ . Защо никой от вас не писа когато сащ преди 10 години убиха милиони хора ? Зашото информацията ви беше предоставена така че ви втълпиха в главите че те правят всичко правилно. Сега се получава същото .

33

Анонимен

преди 1 година

Кой е Виновен САЩ Разбира се !

32

Анонимен

преди 1 година

Сашко те както сладкодумно си се изразил фашагите изтрескаха фашагите да им запушат устата за да не им разкажат играта.

31

Анонимен

преди 1 година

За разлика от много списватели и грантополучатели много добре познавам СССР и мога да кажа че 60, 70 и 80 те години в социалистическия лагер се живееше доста добре и имаше много повече морални ценности от колкото сега либералните ценности взеха да се превръщат в Цифрова диктатура.

30

Анонимен

преди 1 година

До 29 . Служи му един минус и не му говори на ви. Нали се вижда как е написал Русия с нарочни грешки, с което си мисли, че нещо внушава.

29

До 28

преди 1 година

Да Ви чуем Вас, щом сте видяли Русия, ако обичате просветете ни по Русия, ще ни е интересно.

28

До 26

преди 1 година

Явно си виждал Рассия само на сън. Русия и икономика е нещо като СеСеСеРе и демокрация.

27

Сандо

преди 1 година

а руснаците не ги разследат, слагат ги фашагите у е една барака и я трескат с ракета!

26

Анонимен

преди 1 година

Само да кажа че опорката Комунистическа федерация не върви. Ако имаш предвид Руската Федерация то тя итдавна не е комунистическа и точно там има пазарна икономика. Либерална социалистическа диктатура започва да се Забелязва в Западна Европа. Именно там се живее от социални помощи и детски надбавки а украинските бежанци не плащат сметките си просто так Именно Западна Европа заговори за затягане на коланите, пестене на газ и консумативи режим на тока и други яки соц. приоми които познаваме добре

25

Анонимен

преди 1 година

Никакви новини по западните медии от Украйна. Натовските слуги ядат бой на поразия. Руснаците си правят каквото си искат, а натовските медии са замлъкнали.

24

Анонимен

преди 1 година

Това момченце за сега е спасило кожата, обаче когато руските войски напреднат и достигнат затвора с руски пленници, най вероятно при отстъплението на украинците всички ще бъдат избити по килиите. Иначе, никой не знае дали е виновен или не. Има много такива случаи.

23

Анонимен

преди 1 година

За кого говориш бе "евро пеецо".

22

Европеец

преди 1 година

До АнонименЗащо не си гледаш собствената ***, а даваш мнение за държави, които са 10 пъти о големи от нас. Украйна ще се възстанови, но ти с Ганьовскот си мислене никога. Ще си останеш единпосредствен мрънкач, който едва свързва двата края.

21

Анонимен

преди 1 година

Това глупаво момченце го осъдиха по голите обвинения на една жена, а той горкия си призна кой знае какво направиха с него, те тормозят своите какво остава с чуждите затворници.Той не трябваше да им признава измислиците.

20

Анонимен

преди 1 година

А за военните престъпления и обстрела на цивилни от страна на украинската армия не само в последните 6 месеца, а в последните 8 години някой ще разследва ли?

19

Анонимен

преди 1 година

Че те тия в Киев легитимни ли са и от коя държава са?

18

Анонимен

преди 1 година

До Европа - Азовци няма да ги разследват. Тях укронацитата ги убиват в затвора.