14

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте какви хора стават "свидетели" на ПТП. Може да са поставени лица по принцип го казвам

13

До 13

преди 1 година

Сигурен ли си? Казаха, че колата е била частично на пътя. Как иначе ще я закачи, ако си е била паркирана напълно в отбивката???

12

Ми

преди 1 година

В Хърватия - тази сутрин също 11 жертви на автобусна катастрофа със заспал преуморен шофьор с нощен преход. Заспал към 5. 30ч. Ужасно, жалко за хорицата!!!

11

А меее

преди 1 година

До А беее Ами тя колата на отбивка е спряла, но гуреливия анадолец спи и кара!

10

А беее

преди 1 година

КАКВА Е ТАЯ БЕЗОТГОВОРНОСТ ОТ СТРАНА НА СПРЯЛАТА КОЛА С ХОЛАНДСКА РЕГИСТРАЦИЯ?!? ТОЛКОВА ЛИ НЕ Е ИМАЛО ОТБИВКА И ТАМ ДА СПЯТ? ДА СЕ ИЗДИРЯТ , ЗАЩОТО МОЖЕ И ДА Е ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ!!!

9

Анонимен123

преди 1 година

Русе---Варна/// Варна--Русе.. Над 50 леки коли,, някой в колона... Тирове от Турция,, карат си всички, все едно пътя е техен.

8

Гиб Мелсън

преди 1 година

Днес пътувах извън града. На ограничение с 50 на няколко места главно на мостове и кръстовища шофирах с 50. Всички ме изпреварваха на ограничението. Всички без изключение. Не сме държава а някакъв катун.

7

,,Увеличете глобите,

преди 1 година

Вие друго не можете , по този начин прехвърляте всичко на хората ,а скапаните и претоварени пътища със нищо не са виновни ! Ама не правете нови пътища поне герб да не се опитва !---това сериозно ! Защото при тях пътища се правят със друга цел !

6

Анонимен

преди 1 година

До НиколайПРАВ СИ! Не само там, на м. Струма, към Маказа същото. Няколко пъти засичам на бензиностанции румънци, преди това правили се на джигити, питам така ли карат в Румъния? Мълчат като ....Спасението в нетърпимостта ни към тях!~!

5

Анонимен

преди 1 година

Всеки чужденец влизащ в България си кара както иска. Знаят, че няма как и кой да ги санкционира. Защо в Гърция не карат така, нали са същите шофьори.

4

Николай

преди 1 година

Пътувам Търново-Русе 4 пъти седмично. Намразил съм всичко що е с турска и румънска регистрация. Автобуси, леки коли, камиони - всичките карат изключително бързо, несъобразително, рисковано. Не се притесняват от камери, патрули-те нашите не ги спират, да нямат ядове с превода и документите. Няма лошо ур0дuте да се самоубиват, но да не повличат невинни. Не заслужават помощ, а всячески тормоз - да пътуват през България със страх

3

Анонимен

преди 1 година

Иначе на Боруш постоянно има скрити в драките т0лупи които дебнат някой дето нарушава скрития в клоните знак 60 надолу из баира...и едни други т0лупи от пътищата с жълта кола постоянно дремят там!

2

Анонимен

преди 1 година

Какво по лошо може да е от стар румънски рейс каран от дрогиран и недоспал си космат анадолец хвърчащ със 160 километра в час по тесните български пътища!Логичен завършек!

1

Трябва

преди 1 година

Да се забранят нощните автобусни превози с пътници.