32

ИСТИНАТА

преди 1 година

Журналистите не смеят да задават въпроси на Кирчо, Кокорчо, Лорерчо и цялата им харвардска мафия, как ограбиха бг народ с над 100 млрд.? Колко милиарди прибират с посредниците за газ? Каква се случи с ел.мобилите, за които кривоустия Кирчо плати/подари 35 млн.? Ел.мобили няма, но и парите ги няма. Шуробаджанашката мафия, управлява гигантски ресурс от евро пари.Правят се на борци с/щу корупцията, а зад паравана конструират най-престъпните схеми на прехода с газа, петрола и батериите. Затвор!

31

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 1 година

Странно, че нито един журналист не смее да попита хрантутничето Кумчо, колко трудов стаж има, къде и работил ли е като юрист, за да пише и предлага закони? Но нали е маминото синче и внуче на доносник на ДС, които го уредиха депутат в БКП при ***, но отгледн от предател, друго не се очаква. Цял живот са на държавната хранилка и раздава ум на тези, които работят за да го хрантутят.

30

gosho

преди 1 година

sega veche krum shte izmuchva nechii dyado,bez da burza za televiziyata.

29

Анонимен

преди 1 година

До Ганди Освен ,че са от една партия тои няма нищо общо с ........нинова ....

28

Ралица

преди 1 година

МАМАЛЕ СЛУЖЕБНИТЕ СЕ НАРЕДИЛИ МИЛИЦИОНЕР ДО КОМУНИСТ А ОНЕЗИ ПРЕДИШНИТЕ КОМУНИСТ ДО КОМСОМОЛЕЦ 80 ГОД НАЗАД СЕ ВЪРНАХМЕ ТЕЗИ ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ КОЙ ПОВЕЧЕ КОМИСИОН МИЛИОН ДА ВЗЕМЕ А УЖ БЯХА В ЕДИН ОТБОР А ОТБОР ДЪРЖАВНОСТ НУЛЕВАЦИ ЛЪЖЦИ ЗАЩО ЛИПСВА ПРАВОСЪДИЕ ЗА ТЕЗИ ГЕШЕВ СТАНИ СЪБУДИСЕ БЪЛГАРИЯ Е РАЗРУШЕНА

27

Анонимен

преди 1 година

Тази карикатура спокойно може да конкурира оня на прозореца.Весел четвъртък и спокоен вторник ви желая!

26

Ганди

преди 1 година

Крумчо ,какви кризи те гонят тебе бе момче,какати Корни каза че всичко е цветя и рози благодарение на нея,нещо си се объркал

25

Анонимен

преди 1 година

Кризата я задълбочиха с орязвснето на всякакви връзки с Русия а политиците би трябвало да могат да лаеират в полза на страната си Лорер и приятели явно не са такива и не са политици тъй че да си гледат фирмите и да не се бъркат в упралението на страната Не го могат доказаха се вече и те и ИТН

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - Лорер, освен евентуална бъбречна или свързана със здравето му криза, друга няма как да усети. Той отдавна живее безкризисно. Както се казва:"сит на гладен вяра не лови".

23

Поммещ

преди 1 година

Че те хрантулниците на Радев,назначени за служебни по време на преврата, не говориха , че ГЕРБ им е оставил държавата в такава криза! Кой ще понесе отговорност, като точно Радев ни натресе Харвардските мошеници! Забелязали ли сте Радев засега за е поел за нещо отговорност/освен пред Черепа, на който той имал "доверие"/?

22

Анонимен

преди 1 година

Е, сега вече наистина кризите ще станат ежеминутни ! Гарантирано от червения принц Крум Зарков ! Когато червена г.н.и.да е взела власт , абсолютно сигурно следва катастрофа !!!

21

Анонимен

преди 1 година

Макар и да е бил ученик по това време този Зарков трябва да помни Виденовата криза. Да се внушава , че сега едва ли не е по-страшно си е преднамерено извращение на действителостта.

20

Суверенчо

преди 1 година

Така си останаха червени номенклатурчици , които биват местени от един мек стол - на друг. А това червено отроче,Крум Зарков, е плаз.мод.ий от най-мръсния род! Веднага стана ясно, че ще "оправя" съдебната система , така че да е в резонанс с Кремъл. Това мижаво червено л.ай.нен.це няма и 2 сек. работа за държават - само е разрушавал всичко, до което се е докоснал! Също като партийката му - БСП !

19

Край

преди 1 година

Тоя освен депутат и министър друго работил ли е. А да и син на майка си.

18

Крумчо

преди 1 година

Само да каже колко дни трудов стаж има(извън парламента)Предишните били комунистически отрочета.А този какъв е?

17

Анонимен

преди 1 година

Току що Лорер каза, че се създава изкуствено впечатление за криза, но такава нямало.

16

та така

преди 1 година

зарков , когато бсп е била в управление или е управлявала винаги резултата е фалити и кризи , така че съм съгласен с теб .

15

позор!

преди 1 година

Позор бе, комунистическо изчадие, позор! Кризата, не - катастрофата беше създадена умишлено от чудовището от село Славяново! това чудовище се оказа по-опасно за България, по-роболепно към Кремъл дори от правешкия говедар! А ти, нищожество ЗаркТв, ти просто плю на сурата си за власт и пари! то не че суратът ти беше много чист, ама сега съвсем го засипа и с кремълска мръсотия! Да,онзи "натовец с "юмрука" е национален предател! ти - също! Вън от България, лакеи на кремълския масов убиец, вън!

14

Как бе,

преди 1 година

...Корнелия на Бузлуджа се изцепи, че оставяли една подредена държава, и всичко цъфтяло! Крумчо да не би да иска да каже, че тя лъже? Довчера се кълнеше в нея?

13

негласуващ

преди 1 година

Аз на такива от "висшата" каста специално отгледани цял живот да работят началник не вярвам!Фабрики за лйана!