56

Анонимен

преди 1 година

А кой налага пакетове санкции на Русия, useто и evropето, така че каквото повикало, такова се е и откликнало.

55

Анонимен

преди 1 година

Ужас, за всичко са виновни от САЩ! И за продовлствената криза и изнудването за газ, и за хилядите разплакани украински майки за жертвите на хипофизното джудже, за това, че независимостта на малка България е призната първо от САЩ, но никога от любимата Роцция...

54

Анонимен

преди 1 година

Ако не сте виждали РЕП ТИЛ - хубаво погледнете!

53

Антрополог

преди 1 година

Криза в храните ? Каква криза реколтата остана по полетата- дини и череши по 20 ст. килото им предлагагха на фермерите... Криза няма има масово размножаване в Африка и др . страни дето 10 деца е минимална норма. Нигерия само след 25 години според официални данни ще е с население по- голямо от на целия Европейски съюз ! Вместо да им пращаме храна да им пращаме кондоми и спирали и ги оставете да си живеят там както преди по природно ....

52

???

преди 1 година

До тяА имаме ли наистина ?

51

ОНЗИ

преди 1 година

Полученото от РУСИЯ - ТОЧНО И КОРЕКТНО !!! Полученото от САЩ - винаги бъка с условия демагогия и подлост !!!!

50

Гражданин

преди 1 година

Разбира се че Русия е виновна за глада, а също така за убийства, студа, насилието и целия хаос който повлякоха в Европа и недай си Боже за евентуална ядрен пробив в някоя АЕЦ в Украйна.Те са безотговорно, жестоко и крадливо племе. Видяхме ги в действие.Само че този път те ще гладуват повече и от Европа. Няма и картошки да намерят. Честито да им е. Заслужиха си го.

49

това е Истината

преди 1 година

"Отделно място в тази редица заема "масивът" от незаконни антируски санкции. Ограниченията са умишлено създадени, за да объркат и сплашат чуждестранните компании, да затруднят максимално сътрудничеството им с руските предприятия"- Спрете безмислените санкции които с нищо не променят Русия, и светът ще си отдъхне. Друг е въпроса ако вършеха някаква работа срещу русия. Тогава щеше да има логика да ги изстрадаме.

48

тя

преди 1 година

Не щеме украинско зърно , то е вредно ! Ние си имаме нашо -добруджанско !

47

преди 1 година

За всичко е "виновна "Русия , включително , че слънцето изгрява от исток !

46

Солнцев

преди 1 година

Тоя трябва веднага да го изгонят от САЩ - ало, пропагандиста кремълски , руските войски палят нивите със зърно в Украйна ,а не американски ?! Дали някога ще се научите да гово рите истината ,а ?!

45

Анонимен

преди 1 година

На Русия не се вменява вина! Тя просто ще разбере що е криза и глад!

44

зАз

преди 1 година

Укро дялът в Глобалната Зърнена Верига е около 2-3%, бе!!!! За каква световна зърнена и "гладна" криза говорим?! Поредната нАглосаксонска медийна Фейк Нюз!!!!! Ха, върви им вярвай след това!

43

Кратко и ясно

преди 1 година

Вярно ли е, че два кораба с украинско зърно са се насочили към Европа? Ако Европа толкова милее за бившите си колонии в Африка, нека пренасочи корабите си към "черния" континент.

42

Анонимен

преди 1 година

Криза ли? Пълни лъжи! Нашите зърнари дори протестираха, че им подбиват цените с вноса на зърно от Украйна, не само това, но селско стопанските продукти от Украйна СА ТОКСИЧНИ и вредни и трябва да забранят вноса им, докато се изчисти почвата и водата там и се маханат такива химични концерни , бълващи химия и ГМО, като Монсанто, Дюпон и други подобни фирми!

41

Анонимен

преди 1 година

До HeinrichHimmler Ама щатите не налагат санкции върху руски продукти , суровини, от които се нуждаят в САЩ, а на нас ни спират качествената и евтина руска газ, за да ни пробутат по-скъпо същата газ на по-високи цени или своята газ! Не изглеждаме ли като прекарани *** европейците?

40

Анонимен

преди 1 година

И още нещо, водата и почвата в Украйна, са все още замърсени и радиоактивни , съответно и продукцията е такава, плюс че Монсанто и други подобни компании, бълващи отрови в почвите,водата и храните и произвеждащи ГМО, са на тези земи и ви пращат тази произведена токсична храна! Трябва да спрете това!

39

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости, току-що четох, че голямата измама със санкцииите срещу Русия е, че щатите заемат пазара на европейските държави, включително и Русия, това правят, заграбват им пазарите, (същото, което направиха преди време с държавите от централна и източна Европа) и европейците мълчат от страх и не смеят да си потърсят интересите и правата, спирайки санкциите срещу Русия и изгонвайки Киевската фашистка хунта!

38

HeinrichHimmler

преди 1 година

Кризата я докараха САЩ и ЕС с безсмислените им санкции, които се върнаха като бумеранг и сега положението е кой ми ра в гащите

37

Анонимен

преди 1 година

То западняците я изкараха, че Украйна храни целия свят... аре стига глупости!