330

Иванов

преди 1 година

Цялата държава е на червено и то отдавна. Толкова сте гну...с.ни всички псевдо управляващи (крадци и далавераджии), без всякакъв морал!

329

Варан

преди 1 година

Новият премиер- е бивш политически офицер(ЗКПЧ),този Радев не е адекватен. Не искам да ме управляват комунисти!

328

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

ТОЯ. ПРЕЗИДЕНТ. ЩЕ. НИ. НАПРАВИ ПУТЛЕРСКИРОБИ, КАКВИТО БЯХМЕ ДОПРЕДИ ГОДИНА.СЛЕД. ИЗБОРИТЕ. ЗАДЪЛЖИТЕЛЕНИМПИЙЧМЪНТ.

327

ГОЧО БУЛГУРЯ

преди 1 година

ТОЯ. СЛУЖЕБЕН. КАБИНЕТ СИЕ. ЧИСТА. ПРОБА **ВРЪЩАМЕСТАТУКВОТО**. КОГАТО ГЛЕДАХ ПАДАНЕТО. НА. ПРАВИТЕЛСТВОТО, КАМЕРАТА. ЗА МИГ. ПОКАЗА. ДАНЧО. МЕНТАТА. ОТ. ДПС,ТОЯ. ОТ РАДОСТ. ПОДСКОЧИ И НЕИСТОВО ЗАПЛЯСКА. ПО. БАНКАТА. ПРЕД. СЕБЕ. СИ. ЕЙ ТАЯ. МАФИЯ. ЩЕ СЕ ВЪРНЕ.

326

ИВАН МАНАФА

преди 1 година

КАЗВАЛ. СЪМ. ГО. И. ЩЕ. ГО. ПОТВЪРДЯ.ТИЯ. ДВАМАТА КИРИЛ. ПЕТКОВ И. АСЕН ВАСИЛЕВ ПОКАЗАХА. ЧЕ. ОМАТ ТОПКИ И. РАЗБЪРКАХА. ТАЯ КАЦА. С. ПОЛИТИЧЕСКИЛАЙНА, И. СЕ. ВИДЯ КАКВО И КАК. СЕ. КРАДЕ. 32 Г. ТИЯ. ПОЛИТИЧЕСКИ. ГАМЕНИ,НИ. ЛЪЖАТ. И. КРАДАТ .НО НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИЙНИ БАНДИ,БЪРЗО. СЕ ОРГАНИЗИРАХА, И. ГИ. СМЪКНАХА. ОТ. ВЛАСТ.АМИ. НА НЯКОЛКО. МЕСТА. СЕКНАХА ИЗТИЧАНЕТО НА. ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ. НАРОДНИ. ПАРИ. В ТЕХНИТЕ БЕЗДЪННИ. ПАРТИЙНИ. КАСИ.НО ЩЕ. УСПЕЯТ.

325

Анонимен

преди 1 година

щом еднолично е спрял плащането-в следствието и после в затвора,там да се хили по цял ден.

324

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 1 година

Унгария,Германия ,Франция,Италия,Австрия,Чехия,Словакия ,Словения си платиха на лошия Путин в ЕВРО->РУБЛА. Ама ние сме свободни и слушаме предните изброени !А сега стойте зимата без ток и газ. Само си запишете тези странички от първите редове и като станем пак като 1990 та си ги четете на свещи знайте че това са УЖ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ЧАСТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ .Всичко е едно ЛИЦЕМЕРИЕ и ЛЪЖА ! И да си запишете Одата на Радостта на устройство с батерии че й ток няма да има да слушате химна да се радвате и топлите душата . А за Киро и Асен не мислете те имат къде и с кой да се топлят !

323

Неразбрал

преди 1 година

*** как така? Нали Кирето каза, че газът ни е осигурен? Пък Ленчето каза, че ще е четири пъти по-евтин?

322

ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСЪ

преди 1 година

Станахме енергийно независими от Русия. Сега сме енергийно зависими от САЩ (дали ще дойде танкера с втечнения газ; енергийно зависими от Гърция - дали ще има слот за разтоварване за нас; енергийно зависими от цялата политическа обстановка в Европа. ЧЕСТИТА НИ ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ на по-висока цена! Предлагам деня, в който Кирчо спря газа по ртъбата от Русия да стане НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

321

Анонимен

преди 1 година

започва се ....

320

Анонимен

преди 1 година

Къде е Киро лъжеца бря

319

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Русофилите, не мислете че Възраждане освен гръмки слова нещо ще могат да договорят на практика, кой има лично медал от господаря на енергийния пазар - Путин ?

318

Анонимен

преди 1 година

Как пък цяла Европа изведнъж стана толкова зависима ! Ток,вода,храна,гориво. Докато Путин и Байдън играят театър и се опитват да вкарат в рецесия целия Европейски съюз за да може Америка да се спаси от фалит,нещата няма да се оправят!

317

Я, па Я

преди 1 година

Подготвят ни за това, че в един момент през Септември ще изуят гащите и ще се навеждат пред *** и Газпром. Няма по *** народ от българския. Тези които не желаят да живеят в БГ простотията, заминаха. Тези които останах или мечтаят за светлото комунистическо минало и братския СССР, или съжаляват, че не са заминали по отрано. Мила родна картинка.

316

До 366

преди 1 година

Ти лично ли го привери?

315

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, това е абсолютно невярно. Газохранилището в Чирен е пълно на 52%. Това е ДОСТА повече от "до септември". Явно Радев и правителството му ще нагнетяват напрежението за да се договаряме с Газпром. Това е целта на истерията в момента.

314

аZ-ът

преди 1 година

Либерали , сър....

313

ана лиза

преди 1 година

Радев , ролята на служебното правителство по конституция не беше ли провеждането на честни избори??? В този смисъл, още от миналата година като започна чистката на герберите ПО ВРЕМЕ на предизборна кампания изобщо не беше правилно.КАкто и сега.Това ако не е еднолично управление от страна на Радев ,здраве му кажи.

312

Анонимен

преди 1 година

вие представяте ли си да спрат торовите заводи,др.производства с непрекъснат цикъл.чието производство не може да се възстанови отново,това да не е кранчето на радиатора в панелката да го завъртиш и готово,трябва да се потърси отговорност от управленците стари и нови.

311

Анонимен

преди 1 година

Еее ще даваме газ до септември пък после ....пускаме поинерция.