14

До #14

преди 1 година

Отдел "наркотици" откраднаха дрогата! Правовата държава (мафията си има държава)

13

M

преди 1 година

Що тестват и пътуващите?

12

ПроСоТо

преди 1 година

До шофьорчи...гледал си "Кражбата на проверка" на "Ванката"..

11

Анонимен

преди 1 година

С куките няма оправия, хем ти продават дрога, хем те глобяват, че я ползваш. Аман от лицемери.

10

Анонимен

преди 1 година

А дрогата, другарю Рашков, къде я дават?

9

шофьорчи

преди 1 година

Карам си аз сл надрутан и пиян с 200 по пътя, некви куки ме спряха, аз спрях 500 след патрулката, веднага се прехвърлих на задната седалка и оставих шофьорската врата отворена. Беше сумрак вече. Като дойдоха куките, аз казах че шофьора е избягал, а аз съм стопаджия. Колата и без това е на приятел. Ония се видеха в чудо какво да ме правят.

8

Анонимен

преди 1 година

Какво означава, че били отказали да бъдат тествани? Какви са тези права? Щом те спират за проверка от полицията, ако трябва и гол ще се съблечеш. Пиян и дрогиран на кирка и имал права!

7

Хаха

преди 1 година

Лютви Местан уби дете, надрусан бо клиу к уби Милен Цветков, друг един с протекции от МВР наскоро смачка две млади жени на тротоара .... - тия шапкари отчитат дейност. Съвест нямате ли, г-да униформени?

6

Радослав

преди 1 година

Тази статистика просто показва колко десетилетия МВР е абдикирало от задълженията си! Започнало е от 2-3 такива, те са се похвалили и се е разраснало до към милион! Такива количества пияни и дрогирани не стават за месец, два! Това са десетилетия наслагване, разрастване и сега като направиха проверка и лъсна истината! Че десетилетия в МВР са взимали заплати за да чоплят сенки и да гледат как камерата работи!

5

Зозо

преди 1 година

Наркоманите и пияните зад волана да ги таковат, ама яко!!! Финансово и физически :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 1 година

Вчера ме спряха препушил на кокал, опитаха се да ме глобят, ама на време се усетих, че не съм шофьора, хахаха. Хайде куки, мачкайте надрусалщите, искам да думнете всички дроги и пиянки, ако можете да вземете и книжките на някой богаташ още по-добре, мачкайте изметТа по улиците без значение от социалния им статут!

3

Анонимен

преди 1 година

Заради тези дрогирани не нямат време да ловят истинските престъпници с маски в лидъл. Проблем.

2

Анонимен

преди 1 година

Настанаха лоши времена за наркоманите зад волана...

1

Странно

преди 1 година

От една седмица много народ взе да се дрогира.