48

питащ

преди 1 година

Гуцанов за всичко това което става с БСП, отказа на хора да ви подкрепят е единствено и само благодарение на аругантното поведение на Нинова. То бива самочувствие, но нейното няма мяра. До сега винаги гласувах за БСП, но сета в икакъв случай. Берете си кахъра, може даже да не влезете и в следващия парламент. А дано.

47

П.К.

преди 1 година

Първо: Тази червена, топяща се тай-фа съвсем не е на 131 години. Освен, ако твърдите, че бсп=бкп - това вече е съвсем друго. И овен това, опита съвсем не е опит, а целенасочен и гръмогласен бомбен взрив, който запокитва черве-ната ***-фия в преизподнята за вечни времена.

46

МРАЗИМ ВИ

преди 1 година

ГУЦАНЕ- ВИЕ НИ СЪСИПАХТЕ- МРАЗИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ- МАЛКО Е НО ОТ СЪРЦЕ...И ЩЕ ЧАГЪРТАМЕ ЧЕ НИ ПИСНА

45

ДО ГУЦАНОВ

преди 1 година

Дрогарю Гуцанов, това ли ви инструктира дрогарката Нинова снощи - днес, цял ден да лаете против президента Радев, че видиш ли бил уволнил някой си партиен функционер от държавно предприятие. А нинова какво правеше първия месец като министър ?!? Всяко плюене по Радев ви носи проценти по-малко на изборите, имайте предвид!

44

Анонимен

преди 1 година

Той не ви удря, а направо ви уни(що)жава

43

БОРЦИТЕ С МАФИЯТА

преди 1 година

ОБРАХА НАРОДА СИ КАТО МУ ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА В 19 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ГИ РАЗДАДОХА КАТО НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ,КОИТО НИКОГА НЕ ВЪРНАХА, ТАКА СЪЗДАДОХА ОЛИГАРСИТЕ ВИНАГИ ВЕРНИТЕ ДЕЦА НА КРЕМЪЛ- ДАВАТ МИЛИОНИ ЗА МАХАНЕ И КАЧВАНЕ НА УДОБНИ УПРАВЛЕНИЯ И ВИНАГИ ВЕРНИ НА КРЕМЪЛ

42

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен /39/ :некога във Вузовете са изучаваше "История на КПСС","Научен комунизъм" и "История на БКП"...Във Вуза,който имах честта да завърша,лектор по дисциплината "История на бкп" беше един..СЪРБИН !..Но това-м/у другото..Иначе:-От тая "история" става ясно,че след "Бузлуджа",където "дядо Благоев" основава първите соц дружинки,тези симпатяги са минали през всички превъплащения:-БСП,после БРП,после БРСДП,после БРП тс,после БКП,после опят БСП,но вече "евро"..Изобщо,ХАМЕЛЕОНЩИНА "ДО ОТКАТ"..

41

Анонимен

преди 1 година

До Младенов Ив.Питаите го за 14 етажен .......които построи до морско училише на мястото на бензиностанзията .Питаите го също за какви жълти стотинки ":дружеството му "купи земята .

40

От хората

преди 1 година

Спрете да търсите под вола теле.Идете при хората,срещнете се ,вижте им проблемите,особено на тези от малките населени места.Обърнете внимание на обикновените хора от големите градове ,не се срещайте само със симпатизанти.Не ми се дават съвети,но хората странят от БСП,а информацията горе е изкривена.

39

7777

преди 1 година

Гуцанов сега подробно прочетох пресконференцията ти. Това което разбрах, че говорите за постове и пари. Постове и пари Гуцанов. Постове и пари. И знаеш ли Гуцанов какво усещане остави в мен? Че не ставате. Не искам да давам определения и епитети, макар много да ме сърби езика. Махайте се с трътлестата леля!

38

ПроСоТо

преди 1 година

Аз не следя тая изскочила от нищото сага "Президента "vs" бсп"..Как е при вас тая тема?..Позволява ли ви да спите спокойно нощем,или си гризете цяла нощ ноктите ,размишлявайки върху проблема:..-"Защо Президента "иска да удари" бсп ?"..

37

Анонимен

преди 1 година

Офчаров Свинаров сега пък гуци гуци Гуцанов все кадри на БКП

36

Анонимен

преди 1 година

Голям смях с коалицията ДБ и БКП . . . Президентът им е виновника, че се разпадна крадливата коалиция само след 6 месеца

35

Анонимен

преди 1 година

След като в партията има такива като Нинова и Гечев какво да говорим -провалът си е вътре и не им трябва чужда намеса.

34

Коментатор

преди 1 година

Самото БСП си е вредител.

33

Анонимен

преди 1 година

Айде гуцанов, възбудете процес за импийчмънт на радев! Време е!

32

карачанаков

преди 1 година

ГУЦИ,ГЪЦИ не само че ще успее ами ще Ви навре на кучето в гъ...Абе Вие с какъв акъл изпратихте Баджанака да взема и връща мандата,да го дразните А,е сега ще видите кон боб яде ли това е страшно отмъстително човече.Има една поговорка Храни куче да те лае,Вие си го избрахте този не само ще Ви лае ами и ще Ви изяде.

31

Д

преди 1 година

Стига сте писали глупости,никога ПРЕЗИДЕНТА не бил срещу БСП

30

Анонимен

преди 1 година

До ИванГлупости, БКП е създадена от Димитър Благоев като социал-демократическа партия , а преди да започне ВСВ , комунистическите и социал-демократически партии, са били популярна партия в цял свят и е създадена на запад , а в източна Европа или Русия.

29

ЩЕ ВИ ЧАГЪРТАМЕ

преди 1 година

ГУЦАНЕ И ВИДЕНОВ ОБЯСНЯВАШЕ КАК С ВИСОКИТЕ НИ ЗАПЛАТИ СМЕ СОЦИАЛНО ЗАЩИТЕНИ А ТО ХОРА УМИРАХА ОТ ГЛАД И СЕГА ДА ПИТАМ НИЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЛИ СМЕ ИЛИ С ВАША ПОМОЩ СМЕ ЕВРАЗИЙЦИ- В РУСИЯ ИНФЛАЦИЯ 18% В БГ-17%- В ЕВРОПА 8%- С ВАША ПОМОЩ СМЕ ЕВРАЗИЙЦИ- БЯГАЙТЕ ДОКАТО НЕ СМЕ ВИ ИЗЧАГЪРТАЛИ. МРАЗИМ ЦЯЛАТА ВИ ЛЪЖЛИВА ЧЕРВЕНА ГРОЗНА ШАЙКА, АМА ОТ СЪРЦЕ ВИ НЕНАВИЖДАМЕ.