140

Анонимен

преди 1 година

Дека са китайските военни самальоти? :)))) Наакаха ли се дръпнатите китайчета :))))))))))

139

Аха

преди 1 година

И ко ша напраят..?!

138

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Има една сила и тя е САЩ. Но сила,носеща най-великото--Демокрацията.

137

До Nightwish

преди 1 година

Трябва да прочетеш малко История. На Тайван се намира демократичната партия на Китай, която е избутана от китайските булшевици през Китайската Гражданска Война. Губят гражданската война, защото са отслабени от войната с Япония и се изтеглят в Тайван.

136

Nightwish

преди 1 година

Най-много се дразня, когато *** на САЩ казват за Китай "ония от Азия". Това говори много за общата им култура, Китай е най-старата държава на света, с история над 7к години, 2к след христа и 5к преди христа. Та така :)). Да наречеш Китай смешници е повече от смешно. Да ви призная честно, нямам представа за Тайван, не съм чел и не ме интересува, но щом Китай казва, че е техен, значи е техен. Какво се бъркат пак краварите ?????????? Писна ми от тези *** !!!

135

Анонимен

преди 1 година

Опитвайте се както искате да го изкарвате, но накрая се оказа, че китайците приказват как щели да действат, а американците действат.

134

Анонимен

преди 1 година

Американците ме кефят как се пекът в собствен сос и нямат полезен ход.Китай им пречи и нито искат война с тях щото ги кефи как грозни китайци таковат руси рускини обаче хем не могат да са им приятели щото Китай ги заплашва съшото става и с Германия Русия.Англосаксонската пародия си заминава проссти нагли неграмотни некомпетентни и с претенции такава гнус не е имало в Световната история толкова некадърни да управляват цялата Планета

133

Байдъна с ковида

преди 1 година

Чайници, сваляйте самолета на тая дърртта сатанинска мъррша и да се приключва с нея. Иначе Великия Президент Тръмп юе трябва да го направи.

132

Анонимен

преди 1 година

"Никога не навирай крив нос между две жълти 4ypkи!" Конфуций

131

Баш аркадаш

преди 1 година

Демократичният свят никога няма да се уплаши от дрънкането на оръжие от страна на една източна сатрапия като Китай! Другарят Си да внимава, защото няма нищо по-страшно от една демокрация, която е решила да воюва в защита на свободата!

130

Не се подвеждайте.

преди 1 година

Същата супа от емоции е довела до началото на Първата и Втората Световни Войни, както и на много други. Нещат се сг0вниха тотално.

129

БСП(к)

преди 1 година

Днес САЩ показаха на целия свят кой кара влака. Велики!!!

128

Китайците са бесни

преди 1 година

Китайците са бесни, защото Пелоси е кацнала, а властите са дали дума, че ще и свалят самолета, но понеже не са го свалили, сега цял Китай е бесен.

127

Анонимен

преди 1 година

САЩ искат да започнат нова война. Разпалиха войната в Украйна и сега търсят нова жертва.

126

ДоПодлога122

преди 1 година

ПодлогоТочно там е разликата. Да, Ураганите и Смерчовете могат да свършат същата работа но ти трябват 10 вагона амуниции. Това правят руснаците. Украинците нямат 10 вагона муниции затова с няколко HIMSRS-а си свършиха работата - соравка Антоновския мост и десетки командни постове и складове за аминиции.

125

Анонимен

преди 1 година

До В МОМЕНТА! - я се завий, че бълнуваш

124

до анонимен

преди 1 година

"Другаря Си стана за смях .." ---- Другаря Си е истински джентълмен, той не стреля по жени, още по-малко по бабки! Американците стрелят и по деца!

123

Анонимен

преди 1 година

Егати провокацията от САЩ

122

Анонимен

преди 1 година

До В. Търново 119 Голям хегомен не са . По скоро голям хулиган са

121

Историк

преди 1 година

Хора, четете и се ограмтявайте. Русия малко или много е самодостатъчна държава. Могат да си задоволят както енергийните така и хранителните нужди сами. За разлика от Китай които внасят 90 процента от енергийните си източници и 50 процента от храната. Основно по море. Американците е достатъчно да разположат два разрушителя в Индийския океан и да прекъснат тези потоци. Само след 2 месеца в Китай ще го обърнат на канибализъм.