12

а бе,червен петко

преди 1 година

До Анонимен 8 Времето не пада от небето,него го правят хората!Каквито са хората,такова е и времето!А времето е било време на унищожена държавност,пълно подчинение на чужда държава и властване на случайни хора,издигнали се и докопали се до властта с помоща на СССР!НЕ СЕ БЪРШИ С ВРЕМЕТО!То няма отношение към вашата продажност!

11

Културтрегер

преди 1 година

Дедо Божи колкото и противно да му е било, взел го е и него най-сетне, няма как. Ще заподозрем нещо, ако вземе да го остави твърде-твърде дълго наоколо. Дали ще чака дълго за синковеца? Колко се надявах да не "подуши" дори предстоящия му пост. Дано да си остане там за малко и да не вземе да направи някоя поразия, в стил Кирчо и Кокорчо!

10

ПЕШО7

преди 1 година

Дали Минков баща се е споменал от срам??? Щото при такъв син, аз бих се самоубил...

9

През...

преди 1 година

...15 в. в Италия е имало градове държави, които са воювали помежду си. Такъв конфликт е имало между Милано и Венеция. Дожите помолили кондотиера Бартоломео Колеони да ги защити. Той приел при условие като умре, да го погребат в базиликата Сан Марко, голяма чест. Отказали му, но после се съгласили. Рицарят победил, но го погребали в друга базилика, която кръстили Сан Марко. Верокио му направил паметник на кон в пълно въоръжение редом с Марк Аврелий. Това са паметници и склуптори. Бог да прости.

8

Анонимен

преди 1 година

Като почине човек се казва "Лека му пръст", "Светъл път", Бог да го прости". Стига с тия комунисти, в такова време е живял човекът, такъв е бил. Тогава се е считало за добро, че си комунист. Не си мислете, че след години внуците ви браво ще ви викат, щот сте били уж демократи. Ще ви изнамерят кусурите и на вас.

7

Анонимен

преди 1 година

Става все по-хубаво

6

Анонимен

преди 1 година

Комунисти и двамата и злодеи

5

карачанаков

преди 1 година

,,Минеков/баща/ е участник в близкото лично обкръжение на Тодор Живков, известно като ловната дружинка и действащо като неформален съветнически щаб.,,Ти да видиш, и все пак бог да го прости човека .Може и да е бил човек за разлика от ГО ве ДОТО което е създал ,което хвърляше яйца по обществени сгради защото толкова му е културата и въпреки това пак го сложиха министър на културата

4

Анонимен

преди 1 година

Маска

3

Анонимен

преди 1 година

Чис комунис!

2

Васко

преди 1 година

Във велинград има една статуя от него, пред кметството. Много нескопосана творба. Добре осребряваше връзките си с комунистите! За умрелите - или добро, или нищо! Да замълча!

1

Лека му пръст

преди 1 година

Аз се чудех защо Минеков син мисли държавата за своя бащиния ,че някой му я откраднал а то каква номенклатура бил човека.Номенклатурите им "откраднаха "държавата и те си я искат обратно.Министър,ами да...Като не е министър държавата е открадната.