12

МИКА ВИКА

преди 1 година

Това правителство ще направи всички енергийно бедни , защото се отива на цени , които много от средната класа , няма да могат да си позволят . Това е целта , народе ! Само те да се облажат докъто са на власт . Простата истина е тази ! А вие си помислете , трябва ли да тичате към урните , за да заменяте едни с други управници ???

11

Така е ..

преди 1 година

Има един паразитен етнос у нас, с който трябва да се поработи ефективно.И понеже са гласоподаватели , никой не ги закача.Там е заровено кучето.

10

Да допълня...

преди 1 година

Не отнемайте привилегията на БСП да бъдат единствените защитници на бедните и само те имат право на социална политика.С това привличат бедни гласоподаватели и са все още в политиката.

9

БАНко

преди 1 година

ВСИЧКО НАПРАВЕНО И КАЗАНО ОТ ТАЗИ ЖЕНА Е ПОВОД ЗА УВАЖЕНИЕ !!! БРАВО ВАНЯ !!!

8

Линда галопа

преди 1 година

Тази бе на някакви избори,на които получи около половин процент.

7

модерният ляв

преди 1 година

Какви с тези минимални работни заплати?Приличат на социални помощи след като се определят от равителството.По-добре да ги премахнат,а да си дават помощи на тези под линията на бедност.И колко членуват в синдикатите от тристранката,че те ще говорят от името на всички?

6

Анонимен

преди 1 година

Значи приоритет ще бъде аз да работя, а парите ми да ги раздават на разни мързели със завършен трети клас - много справедливо, много градивно, много устойчив модел. Какво ли ще стане когато един ден свършат балъците и армията деграданти ревнат за социални помощи?

5

Българин

преди 1 година

Григорова има големи политически амбиции и по популизъм слага Баце в малкия джоб. Навсякъде в биографията си подчертава, че е започнала кариерата си като чистачка в училище и защитава правата на бедните и онеправданите. От доста време обикаля като цветарка из телевизиите за да печели популярност. Нещо като баба Мика Зайкова но в нова по-млада версия. Сега се заиграва със страховете на хората, пее руски частушки и рисува апокалиптични картини за това какво ще стане ако не подпишем нов договор с Газпром. Това я сближава с БСП, ИТН, Радев и Янев и нищо чудно да я видим в парламента в някоя от тез

4

Анонимен

преди 1 година

Приоритет на новоназначената Кремльовска агитка ще е кремълската политика, много ясно

3

Анонимен

преди 1 година

Боже,каква мисъл.Дай парите и ще ги раздам.Иначе акъл всеки може да раздава...

2

Анонимен

преди 1 година

социална не знам, но социалистическа със сигурност! всички помним стефан янев и полицейския му сертификат който принуди стотици хиляди да се бодат ако искат да работят и ограничи движението на останалите!

1

...

преди 1 година

... ми не! Подигравлата с хората продължава...