56

уточнение

преди 1 година

До обективен:-Само като се сетя че 12 години ни управляваше невеж и нагъл тип като Тиквата , и този Гълъб ми изглежда като Сокол.

55

обективен

преди 1 година

Комсомолски секретар от ВНВВУ ,финанси в УНСС ,право в Русенския?!?От километър мирише на едно голямо НИЩО!!!Гълъб ли е ,гугутка ли е? Ама нищо сериозно не е...

54

До Анонимен 60

преди 1 година

До Анонимен 60,,, абсолютно вярно! Теодора Генчовска има поведение и маниери на слабо-умен човек, жалка работа

53

Анонимен

преди 1 година

Ле-ле, ле-ле, това НЕДОРАЗУМЕНИЕ (меко казано) Теодора Генчовска става част от екипа на служебния военен министър Димитър Стоянов. Тази абсолютна бездарница, освен това и изключително неприятна жена, ЯВНО ИМА МНОГО ЯКИ ВРЪЗКИ!

52

Анонимен

преди 1 година

Всяването на страх е запазена марка на всеки комунист и овенен. Без работещ парламент, Фигуранта има възможността да всява страх и да ни говори за войни в продължение на много месеци. Естествено, много хора ще се изпострахуват и ще се откажат от борбата с мафията и корупцията и това е основното което искат да постигнат Доган, Бойко и приближените му! Радев ще им помогне защото и той се озова в кофти ситуация, все пак българската мафия и корупция е пряко свързана с Москва, работодателя на Радев!

51

Ха хаааа

преди 1 година

Хвърковатата чета на Радев, съставена от дропли и блатни папуняци!)))

50

Анонимен

преди 1 година

Кремльовската сбирщина застъпи на поста си.

49

Хахо

преди 1 година

Били викате стари!!! Видяхме какво могат младите особенно завършили у чужденеция. Още от времето на царя почнаха да се доказват какви са спецове. И сегашните го затвърдиша. Никакво родолюбие и нациопналност няма в тях.Само се говорят празни приказки и се хвърля прах в очите- комплексирани нарцистични личности. Да се надяваме тези да са малко по-смислени

48

Циркът продължава!

преди 1 година

Голем цирк, г-жа Венче ! Европа е затаила дъх - мин.председателят се казва Гълъб Донев , а жена му - Гугутка Донева ! Колко пернато правителство е сложено ! Като погледнете останалите служебни министри - все големи бели птици ! Бедна Българийо, докога ще се правиш на магистрална *** ???

47

Анонимен

преди 1 година

Е може ли да се сравняват нафталините с бъдещето? Президента се оказа ама много фалшив герой!!! Как плюеше Боко, после се прехвърли на другите, а то било да е на власт човека....Сега ще ни оправи.Много хора му се възхищаваха, но вече не е така.Този е безкрупулен алчник.Наредил ги е милиционер до милиционер.хахаСега започва шоуто....Навремето Гешев му вдигна рейтинга с нахлуването в Президенството, но *** си го срина за няколко месеца.Шоуто започва и протестите пред служебните, които ще ни

46

Анонимен

преди 1 година

Комсомолци!!! Президента си ритна рейтинга!Да свалиш работещо правителство, за да си осигуриш дълъг политически живот е просто политическо самоубийство!!! Ако не съобрази да се отърве за месец, го чака народно недоволство...Дано този път разумът му надделее над алчността за власт.

45

Анонимен

преди 1 година

Давай Гълъбе, лек и безавариен полет !

44

Анонимен

преди 1 година

Ако може г-н Радев да направи нещо че да станем президентска република ще е още по добре да ги махнем тези хрантутници

43

Анонимен

преди 1 година

Служебния кабинет обобщен -> БСП, ама тия дето не харесват Нинова. Целия кабинет са хора на Герджиков и Орешарски и няколко от на Първанов. Честито пак комунисти ще ни управляват!

42

д-р Дрегер

преди 1 година

Абе, можеше и по-зле да е.

41

нас червеното знаме

преди 1 година

роди ни!!! мноо министър много нещо на държавната софра. нищо не могат да правят без парламент, ама заплатите им кът за парламент! Машалла!

40

Анонимен

преди 1 година

Гълъб, ама като се ояде на ваш гръб няколко месеца, ще стане цял пуяк.

39

Анонимен

преди 1 година

Сега ще срине всичко, което ПП направиха. Нищо- наесен с песен ПП и ДБ първа политическа сила.

38

Анонимен

преди 1 година

И гълъб не беше ни управлявал.

37

прагматично казано,

преди 1 година

на мен ми харесва кабинета, защото ме втриса от перспективата за студена зима. Отдавна се отърсих от кухи понятия като ляво-дясно.