39

ГАЗОВ ШУТ НА РУСИЯ

преди 1 година

И откъде я вкарваме тая руска газ, че никой не разбра....

38

до камелчето

преди 1 година

как се пишепревултиранеилипревалутиране?Нямате ли как да си откриете грешките?Българското правителство не използва възможността за плащане в долари на Газпром и превултиране.

37

Сега

преди 1 година

Защо искахте ЕС като ще ми се опъвате като магарета на лед

36

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПОНЕЖЕ НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ СЛУШАТ НАРЕЖДАНИЯТА НА КОЛОНИАЛНИТЕ НАЧАЛНИЦИ ОТ Е.С. И С.А.Щ. ЩЕ КУПУВАМЕ ПРЕСКЪП ГАЗ ВМЕСТО ДА ГО КУПУВАМЕ ДИРЕКТНО ОТ РУСИЯ.

35

Анонимен

преди 1 година

"Продължаваме да доставяме руски газ, но чрез посредници и на по-висока цена." Цената няма значение (нали я плаща народа ) ,важното е ,че бившия премиер "наложи санкция на Русия ,като не купува газ " .

34

Анонимен

преди 1 година

Като цяла Европа продължава да купува руски газ през посредници, защо количествата, кото продава газ Русия са с повече от 50% по-малко.

33

да питам

преди 1 година

абе газа потече ли ? кирчо нали некакъв кран върте .

32

един

преди 1 година

Достоевски е любимият ми писател, чел съм почти всичко от него. Мисля, че в случая има точно предвид външната красота, но само той си знае. По темата - дълго време ще е едно и също с който и да е парламент, нещата трябва да имат естествено развитие. При нас е бавничко нещо......

31

анонимен

преди 1 година

Изразът е на княз Мишкин от романа "Ид.....от", но според мен също справедливостта ще спаси света, защото едната красота води само до крамоли, че и до тр.упове. Та и нашият парламент - ако продължават без справедливост, нищо няма да стане, пък ако ще да са всички манекени и топмодели. Може би Достоевски има предвид широк смисъл на понятието, той е майстор на тълкуванието.

30

Анонимен

преди 1 година

32, руският класик, родил сентенцията "красотата ще спаси света", съвсем не е имал предвид външната красота, а красотата на порядъчността, милосърдието и справедливостта.

29

анонимен

преди 1 година

Изразът "красотата ще спаси света" е на Достоевски от романа "***", но истинският израз преди него е светът ще спаси красотата, но не знам откъде е. Личното ми мнение е, че точно справедливостта ще спаси света, защото другото са красиви литературни изрази, но не се живее само с тях, иначе войни, безкрайни спорове и претенции.

28

Анонимен

преди 1 година

Българското предателско правителство не използва възможността за плащане в долари на Газпром и превултиране. Правителството не го използва и закопа България. Надяваме се служебният кабинет да поправи настоящата иди0тия.

27

анонимен

преди 1 година

Не, няма да се оправи с разпускане на парламента. Защото ще се тътрим много години така с това мислене. Някъде около 80% от познатите ми казват, че ако могат, ще крадат и те, защото такава била човешката природа и ако не си такъв, ще си слуга и тем подобни. дори и да е отчасти вярво, все пак е неоходимо да има поне някаква справедливост, иначе нищо няма да спаси света, дори и красотата.

26

Анонимен

преди 1 година

Хайде разпускайте този крадлив парламент и всичко ще се оправи.

25

Веско

преди 1 година

Много "експерт" се навъдил из коментарите, ама все повтарят евролинията облъчени от телевизията. Превалутирането не променя цената по договора, която е в долари. Хората просто искат да си получат парите и са дали нова сметка. Няма никакъв проблем по ваша сметка в евро да си внесете франкове, банката си ги превалутира автоматично. А нашето си е чисто изнудване. Искаме си газа, ама парите да останат в наша банка, щото има санкции!? Даже не е наша, ами американска.

24

Асан

преди 1 година

Чобан Пешо червен кхмер :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Не си изпълнява договора Газпром, измисля си невписани неща в него - трябва да ги съдим.

22

Анонимен

преди 1 година

Даже ако плащаме в рубли/долари, както искат, може да ни дадат а може и да измислят нещо друго и пак да не ни доставят газ. А ако все пак превалутират по техен си курс, Копейкин ще скочи, че е ощетена държавата поради неизгоден курс и ще иска оставка и бесило. Няма оправия с такива режими, по-далече от Газпром - по-добре.

21

Прочетете 20

преди 1 година

Които не сте съгласни и ми кажете вашето обяснение за това решение на правителството? Наистина искам да видя и разбера другата обоснована гледна точка.

20

До 23 бай Тодор

преди 1 година

Условията за плащанията ги има още от началото на март месец. Две твой сметки, една във валута по договор, една в рубли. Има риск естествено, но е малък и премерен и си струва да се поема в тази ситуация. Гърция плаща поне от два месеца по условията и не се е чуло да има проблеми. Просто продава на нас и си пълни хранилищата.