49

Ралица

преди 1 година

Атанасов най после се добра до баницата и сега драпа със зъби и нокти пак да се настани НО СОРИ ТАНАСЕ ОТ ВРЕМЕ ОНО КОИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЕБ ТАНАСЕ АУУ ОЛЕЛЕ

48

Искам в опозиция

преди 1 година

Тези така и не разбраха, че без ГЕРБ не мое да се състави стабилно правителство без Кремълски аватари! Зорлем ще набутат ГЕРБ да прави правителство с ДПС и Янев!

47

Реалист

преди 1 година

ПП направиха за държавата много повече за 6м.,отколкото Борисов за 12г.Крадоха много по-малко от Баце.

46

Силва

преди 1 година

До 56 а бе,ей Е ти много искаш,как ще престанат да се занимават с Борисов,като веднага,ще лъснат лъжите им( не,че не са лъснали)но още има заблудени които им вярват .Ако ,започнат да се занимават със себе си ще се разпаднат,както се видя Единствения начин е пълна победа на ГЕРП , ще истерясат още повече, но трябва да излезем от тинята в която ни набутаха.Борисов много добре ги знае колко струват и затова не им обръща внимание

45

а бе,ей

преди 1 година

Оставете Борисов на мира,него отдавна го няма!Вие кажете какво направихте за това време!?Добре,времето ви е малко,така да е,тогава какво ЗАПОЧНАХТЕ да правите!?Хайде,да ви чуем гласа меден загорски!!!Май едно ГОЛЯМО НИЩО,а!?Нещастници!!!

44

а бе,наивник

преди 1 година

До В ЗАТВОРА За който и да гласуваш,все ти е отзад!Голям,ръбест и с опулено очо!

43

Дървен Шоп

преди 1 година

За да излезе трябва да влезе в ЗАТВОРА !

42

Анонимен

преди 1 година

Не гледай Борисов, а себе си. Не знам дали той ще излезе, но вие влязохте. С двата крака.

41

Лидия

преди 1 година

Танасе,е ти освен за будалкане,за друго ставаш ли? Борисов и Гешев ,ако те хванат за ушите ,за да не те гледат от високо,ти само ще риткаш с краченцата и ще се кокориш още повече.Много не сериозно е да си фантазираш,че си значим

40

?!?

преди 1 година

Лично аз теб не искам да виждм, Борисов е пред теб много. Днес те слушах по- жалка картинка от теб не съм слушал . Гърчи се, пред въпросите на журналистчето. Генерал, на който бих забил шамар.

39

Някой

преди 1 година

Имало ли е случай, прокурорчето Тамас да излезе, и да не ни обяснява...какво мислил Борисов, какво възнамерявал Борисов, и как Борисов едва ли не го било страх от Гнома ! Танас все се напъва да свети с отразена светлина! Що не си погледне, колко хора са гласували за него ,и колко за ГЕРБ! За едните казват че са първа политическа сила, а малкото Танас надали ще помирише Парламент!

38

Диана

преди 1 година

Атанасов е достатъчно нагал да афишира, че някой друг трябвало да плаща за грешките на БСП..От къде тръгна корумпираната ни държава? От Прехода на БСП! БСП трябва да плати за греховете си и ще го направи,разбира се - всичко по реда си..

37

Анонимен

преди 1 година

Повече от година Борисов бе в изолация. И какво направиха управляващите през това време? Тотално се провалиха. Както става винаги, където участва БСП и мутанти.

36

Анонимен

преди 1 година

Чухте ли как му звъни айфона на този ръъб? Хахахаха

35

Анонимен

преди 1 година

Не Наско, искаме ти да залезеш!!!!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Тия са един файтон хора, седнали ли да обсъждат другите. Я се явете сами на избори бе. Умни и красиви жълтопаветни ***.

33

Анонимен

преди 1 година

Няма по-гадна от българската политическа класа.Отвратителна феодална система,която й викаме демокрация,изградена още от комунизма.Тук няма случайни хора,всичко е свързано помежду си в някаква договорна система на присвояване.София е тумор на България, ръководещ страната.Всички партии,са част от тази структура обхващаща бизнеса,медиите,спорта,университети,училища и болници.

32

Но, бяхте в коалиция

преди 1 година

Когато бяхте в коалиция с ГЕРБ 3г. и 10 месеца в кабинета Борисов 2 друго казвахте! Асо сте искрени следва вие и всички партии от тогавашния Реформаторски блок също да поемете вина за корупционните сделки, които са се осъществявали по ваше време! Борисов е управлявал като Министър-председател общо 11 г. и 6 месеца, така, че 1/3 е в коалиция с вас!

31

anonimen

преди 1 година

ВЬН МРЬСНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ И ДПС !!!!!

30

Анонимен

преди 1 година

ДОЛНО ЧОВЕЧЕ