81

Анонимен

преди 1 година

Напротив. Бизнеса питаше киро и преди и той непрекъснато лъжеше, че е уредил евтина газ. Фактите са, че тя вече е поскъпнала двойно, а другото дали ще я има не се знае.

80

Газ до дуупка

преди 1 година

Унгария плаща по 394 форинат за кубически метър руска газ от Газпром ......... а ние колко плащаме за втечнената газ или за руската газ която ни продава Гърция ? Упс, забравих че цената е толкова БЕЗСРАМНО висока че от Харвардското ни правителство я засекретиха ... Само казаха че била ниска ... Толкова ниска че правителството ни не може да си я позволи да я плати и бизнеса остава без газ .

79

БАЧКАТОР

преди 1 година

Управлението на Кирил Петков ми напомня за времето на Жан Виденов. Отвсякъде!

78

Анонимен

преди 1 година

През октомври пак изберете киро про100то.

77

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък не спря да реве!

76

Кико

преди 1 година

*** Кирчо ти обеща флотилия от кораби! Ти ,не вярвам та не вярвам! Вярно, той "пързаля" цял народ,та теб ли!

75

Петров

преди 1 година

С прискърбие ви съобщаваме че на 12 декември ще ни напусне непрежалимия баща, дядо, баджанак и сродник Владимир Владимирович Путин - убит от личния си бодигард Саша. Опечалените ще се събират пред руското посолство, а празнуващите - пред американското посолство на улица Козяк.

74

Като

преди 1 година

Слушкаме Урсула до тук стигаме. Накараха ни да подпишем за зеленота енергия, тока и гозта да бъдат по борсови цени, т.е ако при нас себестойността е по-ниска ще плащаме на по-високи борсови цени. Излиза, че най-бедната строна ще компенсира богатите в ЕС. В последно вриме ЕС и ЕК защитават интересите на големите. Има пълна дискриминация, няма пълноправие в ЕС. От там ни налагат заповеди, които в повечето случаи са срещу нашия национален интерес.

73

Морен сокол

преди 1 година

Глад и студ ли ?ами прогноза за милиони хора с лопати и камъни по главите на всички оправляващи със задна дата до сега.

72

Анонимен

преди 1 година

Да спрат отоплението в НС и всички министерства! Нали Урсула каза да пестим!

71

Анонимен

преди 1 година

Велев, отивай си в Русия

70

Анонимен

преди 1 година

Следващия път като гласувате за Промяната, питайте първо Промяната за по добро и лш за по зло ще е!!

69

Анонимен

преди 1 година

Ако пак изберете Киро, той вече няма само газа да спре, направо ще обяви война на Русия или Китай! Ще направи такива провокации, че и тук да има война! На неолибералите винаги нрябват нови жертви да отвлечат внимание от провала другаде! Точно както сега оправдават инфлцията с Путин!

68

Анонимен

преди 1 година

Майце продавците като Простото Кире и кликата около него трябва да бъдат окачени по дърветата за всичко което натвориха а не изгонени!

67

69 Наташа

преди 1 година

Благодарение на Робърт Бърнейс, племенник на З. Фройд между другото, на повечето представители, на така наречения "Златен милиард" им се е втълпило някакво необосновано, граничещо расизъм чувство на изключителност и превъзходство. Наркоманчета на добри новини, които постоянно им втълпяват какъв божи дар са те на планетата.

66

Анонимен

преди 1 година

Е,тъ?

65

Дениро

преди 1 година

Вие глупави ли сте или? Високата инфлация е заради войната която я започна Путин. Така че като след като Путин гушне букета - всичко ще се нормализира. Очаква се държавната администрация да бъде съкратена с 50%. Така че много хора ще си припомнят какво означава думата "работа".

64

Господа,

преди 1 година

Като пишете толкова въодушевено за СПГ, получете малко, но в сериозни, професионални издания на нефтената и газовата световна промишленост и си отговорете на въпроса от къде ще дойде този газ, кой има такъв добив на газ и в такива обеми? Терминалите, добре ама трябва нещо да карате там, нали?

63

Анонимен

преди 1 година

До Наташа, или пък е защото сме вече 33 години в ЕС но ставаме все по малко и все по-бедни? Или защото трябва да избираме между студ и глад, и ни използват от САЩ като камикадзета в икономическата война на санкции срещу ТЕХНИЯТ враг Русия? Може би защото от 33 гадини ни управляват корумпирани политици, чиято тъжна кулминация е и диота Киро!

62

Анонимен

преди 1 година

А бе важно е да има"промяна"това че инфлацията гони 50 процента,това че отоплението на зима ще стане лукс,това че доста производства ще дадат фира следствие на високите цени на електро -енергия и въглеводороди са малки подробности!