108

Автовоз

преди 15 години

Ами той ако караше още по-бързо, тя щеше да го удари в задния калник и сигурно той щеше да се обърне... Това са подробности, въпросът е, че въобще е допуснал възникването на такава ситуация.

107

Lozanov

преди 15 години

Има експертиза, но мисля че трябва да мине всичко и тогава да се говори за нея. Линейката го удря странично, странно как той я е ударил с калника...

106

Автовоз

преди 15 години

Защото от друг репортаж се вижда как е спрял по средата на полето, хем линейката го е спряла поне малко, щом чак се е обърнала!Не съм информиран, да, но съм виждал други такива инциденти с различни скорости и си правя сметка... Ти като следиш, като излезе експертизата, напиши тука с колко е карал и кога е пусната сирената.

105

Lozanov

преди 15 години

А защо реши че е карал като бесен??? За пореден път доказваш, че не си информиран.

104

Автовоз

преди 15 години

Ама той като кара като бесен, и 100 метра по-рано да пуснат сирената, пак няма да му стигне времето и мястото... Освен това те спират звука само, светлините със сигурност са били включени.Това може и да смекчи вината на виновния, но не може да го оневини!

103

безпристрастен

преди 15 години

Наистина повечето тук коментират без да знаят какво точно е станало. Като чуете БМВ не значи, че водача задължително е бабаит, мутра, мамино синче и т.н. Вярно, че има чл.21 и 22 от ЗДП, които задължават водача да може да реагира винаги навреме и адекватно и да се движи със съобразена скорост, но когато водача на линейка пуска сирената в момента когато минава кръстовището, не може да се очаква от всички останали в движението да реагират на секундата.

102

Лозанов

преди 15 години

Как ще реагираш като към тебе лети линейка и точно преди да те удари пуска сирените??????? Той боб ли да мята, че да разбере че ще мине линейка. Определено не си информиран за това спри да коментираш. Искаш ли да ти обясня на живо как седят нещата ще ти да м възможност да говориш със свидетели?

101

Автовоз

преди 15 години

Е кажи ти какво се е случило? Когато и да пусне сигнала си длъжен да можеш да реагираш, иначе ще кажеш, че и светофарът те е "изненадал" с червено! Линейката е като свещенна крава навсякъде в цивилизования свят, надявам се и в *** да е така!Въпросът е той с колко минава през кръстовище, в града, че да обърне 3 тона линейка!? А въпросът кой колко е надарен е безсмислен - важното е кой знае и спазва правилата!

100

Lozanov

преди 15 години

Поинтересувай се какво се е случило и тогава коли и беси. Не си достатъчно информиран. Кашкавалено ще го наречеш, ако не осъдят шофъора на линейката, защото той е виновен в цялата ситуация. Сега пак ще кажеш, че не е вярно, но преди да го кажеш по събери информация. Не само че завиждаш, а си и жалък. За натам ако имаш да казваш нещо ще ми го кажеш в очите ако ти стиска. Аман бездарни хора.

99

Автовоз

преди 15 години

Абе кой му завижда бееееее, просто искаме да бъде НАКАЗАН за престъплението, което е извършил! Не щем да го колим, нито да му взимаме имуществото. Просто не щем и той да се изплъзне от кашкаваленото ни правосъдие и утре да размаже някоя майка с количка!

98

Lozanov

преди 15 години

Вие май не четете много, но няма значение важна е зависта...гледайте се себеси (определено имате нужда) и може и да успеете в живота, че така като ви гледам как завиждате определено не сте...смешници

97

monti

преди 15 години

Баах мааму, колко бързо се развиват децата в днешно време, не като нас- сега на 21 има бизнес сигурно за милиони, ама сам си е завъртял колелото и бачка денонощно. А аз- срам, на 21 още бях 3 курс в МЕИТО :( и се возех с градския транспорт

96

Автовоз

преди 15 години

Завършил преди 3 год училище може да си изработи 10 годишна тройка, ама ако тати поеме всички други разходи.Че е виновен, няма никакъв спор. Автомобил със специален режим на движение става такъв ВЕДНАГА щом пусне сигнализацията. А за да не се почувства горкия изненадан, е ДЛЪЖЕН да се движи със СЪОБРАЗЕНА скорост. Отнел е предимство - причинил ПТП - съд - затвор - точка.

95

Lozanov

преди 15 години

На вискчки ви е много лесно да говорите без да мислите, България е на такоа дередже заради такива като вас, много е лесно да се говори ама поне малко обмислихте ли нещата!!!! Има свидетели на катастрофата и те ясно казват "Линейката пусна сирени точно преди да удари БМВто". Аз съм приятел на момчето и нормално е да кажете сега, че нарочно така говоря и аз бих казал ако бях на ваше място, но има свидетели и ако не друго поне повярвайте на тях, а не на медии които чули недеочули и пишат веднага. И искам да ви кажа това момче не е "момче на тати". Това че е на 21 години незначи, че не може да си купи "нова" кола на 10 години, момчето се труди достатъчно за да си го позвали. Това че вие не можете не говори добре заа вас. И един съвет - мислете преди да говорите тогава ще може и да можете да си вземете "нова" кола. Живи и здрави!

94

fuck_the_rich_in_the

преди 15 години

Нямам думи просто. Така ще е докато "на тати момчето" взима книжка без да има идея как се кара и излиза да си избие комплексите по улиците. Тоя с това БМВ трябва да го обесят. ***.

93

преди 15 години

Ами това е то-Абсурдистан.Качили се на нова ,бърза кола и давай газ,но има правила ,които доста не спазват.С каква ли скорост трябва да е карало бмв-то и да не е видяло линейката-бмв-то беше на 50-60м от кръстовището във ливадата !!!!!

92

SLAGAITE 6IBANITE KO

преди 15 години

sq 4uh nqkfa malki filmi kfo da praim pri bedstvie ot bnt 6te puskat...da wzemat da pusnat i nqkoi klip za kolanite kakvo stava ako si bez kolan ... (Ako si bez kolan i se natrese6 nqkade ili 6te litne6 ot prozoreca ili 6te se natro6i6 v tabloto)....

91

преди 15 години

А бе жаминал доктора, нов ша дойде, то всеки умира, важното е да си свеж докато си жив и да си пич и да клатиш мадами като гладен *** джанка.

90

Автовоз

преди 15 години

Ама как може лекари, висшисти, при служебно пътуване, да имат немърливостта да не си сложат колан !?? Няма ли някой в тая смотана псевдодържава да ги инструктира как се кара линейка (и да ги понаказва, ако не спазват наученото)? Щото като нямат уважение към собственото си здраве, как да очакваме да се грижат за нашето?

89

преди 15 години

Бьлгария е един голям клозет, ама такьв - вьншен.