22

Анонимен

преди 1 година

До до 4 - Определено ис изтървал последните 30 години в технологичното ни развитие.

21

до 1

преди 1 година

Ама телефонните номера, нали? :)

20

Дзивко

преди 1 година

За всички умници тълкователи, както камерата може да засече липса на стикер на стъклото, така хваща и телефон в ръката и на ухото, има си алгоритъм, въпрос на програмиране, не става дума за разговор през блутут на колата, а физически да държиш телефона, в много държави глобяват само да го държиш, то всъщност това разсейва шофирането

19

Анонимен

преди 1 година

Полицията в България е на хранилка при айдуците.Мутрата яде телешка пържола хвърли кокалчето през прозореца полицията се скара кой да го вземе

18

Анонимен

преди 1 година

Пак са пред нас сърбите.

17

Разбирател

преди 1 година

До 15Невъзможно беше баце по времето на телефона с шайба. Туй 5G да не мислиш че е само да ти е кеф да си джиткаш у фейса.

16

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Да питам как стоят нещата, ако телефона ми е в жабката, говоря през колоните и в момента на снимката отварям вафла, която прилича на телефон. Та въпроса ми е дали ще вдигат детските надбавки за детето на задната седалка?

15

Сахар

преди 1 година

В Белград използват и коли за автоматизиран контрол на платеното паркиране, но в София Дани Фандани отглежда сладки гласоподаветели, които да обикалят в студ и пек...

14

до 4

преди 1 година

Т.е. трябва да се снима всяка една кола по няколко пъти, да се пращат снимки на сървър и т.н.? Вярваш ли си? Ако е на случаен принцип по-може, ама всяка кола да се проверява е абсурд.

13

До 11

преди 1 година

Що не пробваш в западна Европа да караш и да държиш видно телефона, хич не им пука дали говориш, глоба веднага

12

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПознавате сръбските закони или говорите на общо основание?

11

Разбирачев

преди 1 година

Малий кви разбирачи се навъдили тука. И сите технологии и сръбските закони, па и от ядрена физика май!Кой ти каза чадо, че може по закон да си държиш тела, и да си караш? Пък камерите за средна скорост се слагат обикновено между две отбивки, така че карането с 300км/ч. и после почивка не важи.

10

Анонимен

преди 1 година

Смешни неща пишете тук! Щели да ме снимат как ДЪРЖА телефон. И какво? Това не е забранено. Забранено е да го ползвам, по начин, непредвиден в закона!

9

шефйор

преди 1 година

До: Хмммм (номер 2)Да, така е. Вече много коли, включително и моята, имат bluetooth връзка с телефона през радиото на колата.Това не е нарушение, а стандарт.Нарушение е ако си долепиш слушалката до ухото.Надявам се сръбската система да ги разпознава.А иначе като се качиш на магистрала - времето се отчита на влизане и излизане и смятат средната скорост.Можеш да караш и с 200, но после трябва да спреш да почиваш. Иначе - глоба на изхода.

8

Анонимен

преди 1 година

Това е държава, а не катонпри нас да правят бизнес от смърта и трагедиите на хората!

7

От 4

преди 1 година

До 6 - Вече ти обясних. Не се прави на технически грамотен.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще ми засече ползване на телефона,ама в шестък. Почти всички съвременни автомобили имат хот спот и дори и по мобилните данни на апарата,нищо няма да засече. За телефония да не говорим.

5

Анонимен

преди 1 година

Интересно как различава дали шофьора говори или пъниците...тотален фашизъм

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 - Няма нищо абсурдно. Просто камера снима, праща на сървър, там се алгоритъм гледа няколко кадъра и се оптива да каже, дали шофиращия е държи в ръката си телефон или не. Ако каже ДА, то материала се праща на човек, да потвърди, след което се издава глоба.

3

Анонимен

преди 1 година

Е как разбират дали си с хендс фри или говориш през мултимедията на колата? Абсурд.