18

Анонимен

преди 1 година

До Щерю Стрина Ниновица (може и баба Корни) е изпратила своите слуги от НС на БСП да я оправдават пред електората. Днес едно бабе в напреднала възраст - Мис Атанасова я защитава в днес.бг. Само че активната дейност на Нинова последната седмица беше в интерес на САЩ, а не на славянска Русия, чиито над 600 паметници на признателност като освобители стоят вече 143 години по полята на БГ. Забележете: на тях пише император Александър II, а не USA President Bidon. Не се е досетил Киро да ги събори.

17

Паню Баирски

преди 1 година

Недков по-добре да си гледа книгите и да не се бърка там, където не му е работа.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 Брей, хората на Копейкин сте станали много "дискретни". Едвам познах за кои руски слуги говориш. Не се притеснявай, за колкото са си платили, толкова гласове ще получат. Радев и машинките на Мадуро ще помогнат.

15

Анонимен

преди 1 година

На кого да вярваме и на какво да вярваме вече?. . . . На здравия разум, който вече липсва в 80% на българския народ, наречени де би ли ! Да искаш отново ГЕРП СДС или ДПС си е потвърждаване на дефиницията! А откровеното желание за ПП, ДБ, ИТН или БСП съчетават по горното с идиотизъм и покачва процентите вече над 100%, което вече не граничи с глупостта, с си е жива такава! Една единствена е партията, която може да оправи нещата, но няма да я напиша, защото трият тука и то яко! Напрегнете клетките!

14

Анонимен

преди 1 година

а не общ проект, в който сме по-добре отвсякога в истрията ни в последните 100 години (включително повтарят руските опорки за ограниченията, все едно не става дума за най-голямата и зловеща война и криза в Европа от ВСВ насам). Впрочем, тоя писател директно казва нещо, което е фактическата цел на руската дезинформация - не е дори хората да бъдат излъгани, а да бъдат несигурни кое е истина и кое лъжа, което вече е половината цел на руските лъжи - да размият доверието в реалната информация.

13

1

преди 1 година

Руснаците са извадили де що имат у нас на амбразурата и бълват ли бълват ЕДНИ И СЪЩИ опорки: как това не било "наша" война (а чия е войната срещу нацистки режим зинал да погълне демокрациите на Европа?), как да изнасяме оръжие на били "славянско/християнско" (без да споменават за какво е нужно това оръжие и как тия, които са се самопровъзгласили за лидери на славянския/християнския свят убиват, измъчват и разрушават), че ние не сме европейци, а че "брюксел" е някаква натрапена ни организация ..

12

Анонимен

преди 1 година

Вече е много лесно. Който протестира и нарича безумието безумие е русофил! Путин лично го захранва с рубли и копейки! Вече е лесно. Вече настъпи истинската демокрация.

11

Ramses XXL

преди 1 година

Тея рубли верно немат свършване.Половин София и цялото черноморие се издържат от руските траншове към посолството в София.

10

Анонимен

преди 1 година

Къпете се само с студена вода има много ползи. Няма и да имате избор зимата благодарете на Кирчу

9

Анонимен

преди 1 година

Писател,колкото и Бялата Златка е писател.

8

Анонимен

преди 1 година

Я, поредното руско ***... Приятелчето на Керев (също захранван от рашистан), изживяващо се като писател.

7

Анонимен

преди 1 година

Ясно.Комунизма не е умрял.***след 30 год.като се гътне от старост последното комункадърскоЕГН комунизма наистина ще умре.

6

Лллл

преди 1 година

Свърши хубавото време ! И това не е само песен . А действителност . Ще се чудим как да живуркаме . За истински живот и дума не може да става

5

Анонимен

преди 1 година

До 2- Грешиш ,такива псевдопатриоти не ни трябват ,този не е списател ,а жуффф и..з..ме..к..я..р ,истинските писатели имат собствена житейска позиция и тя винаги се е различавала от "официалната" ,този си е обикновен п..о..д..м..а..з..ва..ч и търси кой да му плати хлебеца със слугинажни изцепки , представени от също така изкуствени джурналя като "Прозрения" ...за това и потъваме ,и то сигурно , освен ако не се появят истински писатели

4

Анонимен

преди 1 година

Зимата се обличаш и завиваш повече и готово.

3

Анонимен

преди 1 година

Две думи: Wim Hof :)

2

Анонимен

преди 1 година

Най после един който е прогледнал. Сигурно никой не го е купил все още.

1

Умен

преди 1 година

Ясно.Комунизма не е умрял.