171

Ерген

преди 1 година

Ще си почваме по време на безработица.

170

Анонимен

преди 1 година

Частника трябва да страда, така, както страдаме ние - обикновенните хора, щом като трябва да понесат опустошителен удар - така да бъде и дано не се съвземат скоро от него.

169

Анонимен

преди 1 година

Бизнесът иска и получава компенсации, забравя че се кълнеше в пазарната икономика. А нас, хората, кучета ни яли

168

Пешев

преди 1 година

Този Велев само мрънка и иска компенсации. Червени "капиталисти" с червени куфарчета, обаче вътре със зелени долари. Бойко да ходи при Путин в Сибир, че тука вече не е безопасно за него. Уж евро-атлантик обаче искаше да ни прави част от Россия.

167

Анонимен

преди 1 година

ами кирил петков на съд той е виновен че се отказа да пълни джобовете на путин с рубли тоя тарикат е поголям тарикат от немците и французите че те пълнят джобовете на путин с рубли но народа им е добре.

166

Анонимен

преди 1 година

Ужасът ще е есента когато се окаже че хранилищата са празни, защото с тези доставки на газ няма как да ги пълнят. Точно за това Путин пуска минимум дебит

165

анонимен

преди 1 година

Ударът ще е ужасен и няма как да се избегне. А който иска да е в руска орбита, не е ли наясно, че народът им наистина е беден и че всичко се граби от техните чорбаджии? Иначе в интересния спор за влиянието съм съгласен, че се преувеличава руското влияние, след като сме били колония на кого ли не, и най-кратко руска. Дори при този близък език, религия, и пр. това влияние не е кой знае какво. Сега не сме руска колония, нищо руско няма тук, който твърди обратното, не е наясно.

164

анонимен

преди 1 година

То не само нашия бизнес, ами на целия ЕС ще понесе огромен удар и може би това ще е край на световното доминиране на Европа, да, сега са САЩ, но все пак точно Европа е най-богатият континент в света. В момента изход няма, ще се минава през мизерия и дано да е за кратко и не страшно, ама надали.

163

Дядо от село

преди 1 година

Опостушителен удар , означава безработица,спад в производство , високи разходи за всички и ...невъзможност за покриване на разходите ,както за фирми ,така и за нас населението... Това беше ! Но но село ,ще е добре ! Всичко има ! И храна и дърва ... Това ли е демокрацията ?!

162

анонимен

преди 1 година

До брутално руско влияние - аз също съм се чудел за тази мания по това пусто влияние, като че ли ние в новата ни история не сме били всъщност винаги срещу Русия, и във войните, и от 32 год. къде сме, да не би с Русия? 45 год. сме били в тяхната орбита, преди това известно време и толкова. Взели сев. Добруджа, то другите ама нищичко не са ни взели, че и държавата са искали да ни ликвидират дори!

161

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия

160

анонимен

преди 1 година

Брутално руско влияние ли - и къде го видяхте, след като нито газ, нито петрол, нито други руски стоки, навсякъде храни, коли и какво ли не от Китай и ЕС, и туристите от там са силно намалели, ами Германия и други, които продължават да получават и газ, и друго, там няма ли брутално руско влияние? Я стига с вашите патологични изявления и банални и необосновани изводи, проглушихте ни ушите, докато другите си гледат бизнеса, ние зя.паме.......и тази война ще спре като другите.......

159

...

преди 1 година

Бре тоя бизнес бре, ако някой ми покаже прозводство в България на газ, ще го черпя ледена бира на плажа! На газ само се отопляват в някои цехове, ама август месец това няма как да се случи...

158

Анонимен

преди 1 година

Или пък да се организира референдум за присъединяване на България в състава на германската федерация. Сигурен съм, че българите ще гласуват "за". Дори като социален експеримент би било интересно това да се направи.

157

Анонимен

преди 1 година

Цяла България се молим братята руснаци да ни помогнат и да избият до крак заблудените ,които гледат на Запад. В нашата държава няма място за либерасти. Ходих да паля свещичка и да се моля това да се случи. Амин.

156

Анонимен

преди 1 година

Може би е редно в настоящите условия да снижим чувствително очакванията към нашите политици. В крайна сметка те наистина нямат компетенциите да решават важните въпроси, при условие, че ЕС чрез своите институции упражнява законодателните функции в ключови сектори като енергетиката, търговията, транспорта, околната среда, финансите, вътрешната и външната политика. След като ключови държавно властнически компетенции са отдадени на наднационални органи, местните политици са просто изпълнители.

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 194 "Проваленият ЕС доказа това по един категоричен начин." ЕС е най-богатото образувание в модерната история. Ако ЕС е "провален", не ми се мисли за останалите. Кои са тия "национални държави", които са по-добре от ЕС като цяло?

154

Анонимен

преди 1 година

то па една индустрия в българия само мрънкачи ... освен фурните за хляб не знам някое голямо предприятие да е зависим ...

153

Анонимен

преди 1 година

Националните държави нямат алтернатива. Проваленият ЕС доказа това по един категоричен начин. Време е и ние на континента да заживеем нормално, като останалите народи по света. Над-националният диктат няма бъдеще.

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 192 В "морален" смисъл? Използването на важни думички не прави постовете по-смислени, ако не знаеш какво значат.