13

Ради

преди 1 година

Уж бедните пенсионери имат огромни апартаменти, няколко на брой, дават под наем, без да декларират приходи.Беден пенсионер с регистрирана фирма.Социални грижи да разровят всички административно вдигнати пенсии и публично да кажат какви подаръци е направила държавата на бедните с няколко апартамента пенсионери.

12

Ради

преди 1 година

Няма равнопоставеност.Защо моето дете когато беше първи или осми клас не получи помощ от 300 лв.Безплатни учебници да се дават, но не и пари.Помоща отива за ракия и цигари.800000 са безработните в България.След като родителите не работят да няма помощи за децата.Докога с данъците на работещите ще осигуряваме мързеливите.Защо административно и политически се вдигат пенсиите.От 180 на 200, от 200 на 250, от 250 на 300, от 300 на 370.Четири пъти яки подаръци на уж бедните пенсионери .

11

Ерген

преди 1 година

Дори 50000да ми дадат дете няма да създам!!!

10

Анонимен

преди 1 година

До 3 За миналата година данъчното облекчение беше 450лв на дете, не 600 както си написал.

9

До патил

преди 1 година

Абсолютна ЛЪЖА сте написал. С доход над 5000 за семейството , взехме въпросната помощ. Няма нужда да лъжете.

8

Анонимен

преди 1 година

До патил Кога е било това? До колкото знам от две години е за всички без значение дохода.

7

патил

преди 1 година

"Истината и само истината, но не цялата истина..."... Пишете цялата истина. Помощта не е за всички, а само за "избрани"... Личен опит: детето ми не получи еднократна за първи клас, защото се вземат доходите, а нашите видите ли надхвърляли прага...

6

До 4

преди 1 година

Много сте ми забавни подобни дървени философи как съм бил роб, като си плащам данъците. Нека съм роб, печеля месечно достатъчно да имам чисто нов автомобил висок клас, да живея в къща в полите на Витоша с басейн, да имам вила до града, пари за инвестиции и да обикалям цял свят със семейството си. Нека съм роб. Хубав ден.

5

Анонимен

преди 1 година

До 1 Напротив, тази помощ е за всички! Не заблуждавай хората! Ясно е написано в статията как се получава - трябва ти бележка от училището, че детето е записано и подаваш заявление в Социално подпомагане. Може и онлайн. Срокът за подаване на заявление е до 15.10.

4

Анонимен

преди 1 година

3, 'На изрядните платци се дават облекчения' --- гоулема гордост да си 'данъкоплатец' (политическа дума за роб на управата)

3

до 1

преди 1 година

Е защо?! Аз си получих от миналата година 12000лв. облекчение на данъчната основа за двете си деца. Съсвем отделен въпрос е, че хората със заплати в пъти над прага, които масово използваме това облекчение, непонятно за наглия бачкатор със заплата в плик, не можем да си позволим и 3 дни болнични, защото ни ги плащат въз основа на смешния праг, с който не може да се живее и седмица. Всичко ще ти платят. На изрядните платци се дават облекчения.

2

Анонимен

преди 1 година

по мое време нямаше такова неща. сега ви галят, ама не щото са загрижени, а щото държавата е пред упадък (най-вече морален) и управата трябва да спаси положението (по-точно данъкоплатеца, които плаща заплатите им)

1

Анонимен

преди 1 година

Че няма как да я получим, ако сме нормални и бели хора! Като всички предишни "помощи" в нашата мила Родина...