12

Анонимен

преди 1 година

Божее, то бяха едни прокурори - 4 часа се учеха да броят 70 хил.? и държаха подследствените вместо до 8 месеци по 2-2,5 години в ареста. ЕП бая пъти глобяваха БГ заради Каскета и неговата команда. Добре че Боце и Цацаров го направиха гл.прокурор, та отърва дисциплинарно уволнение За благодарност ИГ се втурна чрез военни прокурори и въоръжени служители в Президентството и го отнесе не Каскета, а Боце.И сега отново се готви за власт старият пожарникар Пенсионирайте го, ще направи някоя беля!

11

Анонимен

преди 1 година

Това е единственото постижение на тези новите, закриха съда, да може престъпниците да им паднат делата.

10

ЕВРОПА СПИРА ПАРИТЕ

преди 1 година

ЩОМ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ВЗЕХА ВЛАСТТА ЧРЕЗ ПП=БСП =ДБ........ ЕВРОПА ИСКА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРА......... ЗАТОВА БЯХА УВОЛНЕНИ КИРО И АСЕН....

9

Споко

преди 1 година

Няма да е за дълго! След като толкова драпаха Хаджигенов, Мая, Нинова и компания да ги закрият, значи са били на прав път. Юмрук в самодоволната *** на комунистическите крадци от прехода. Вързаха им пипалата, отнеха им имущества. И това трябва да продължи. Да се готви Чашков с многобройните имоти и тоалетни.

8

Анонимен

преди 1 година

Да си прокурор е тежка и отговорна задача. Още по-тежка е да си съдия. А слагат все леки хора там

7

ГЕРБ буквално убиват

преди 1 година

ГЕРБ са назначили свои прокурори за ръководители във всички Районни прокуратури!

6

Анонимен

преди 1 година

Интересно , с какви ''резултати'' биха се похвалили , ДО СЕГА !

5

хах

преди 1 година

Първото им знаково дело не беше ли за момче хванато с цигарка марихуана?

4

АнонимеН

преди 1 година

ЧЕРЕПИ И ДРУГИ АРАБАДЖИЕВЦИ И БАНЕВЦИ ХАРЕСВАТ ТОВА!! СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ВОТА С МАШИНИТЕ И НЕДЕМОКРАТИЧНА ОЛИГАРХИЧНА БЪЛГАРИЯ!

3

МВР пълен позор

преди 1 година

Психично Болният Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол заплашва хора с оръжие, съди хора за обида на куче на негова приятелка! Явно МВР е секта от Психично болни с оръжие!

2

Анонимен

преди 1 година

На ГЕРБ бухалката я изчегъртаха.

1

Сезирайте Л. Кьовеши

преди 1 година

Главният прокурор Иван Гешев е назначил корумпирани прокурори из цялата Държава, например поръчковата прокурорка Даниела Методиева Кюстендил която е близка на Братя Галеви, Румен Николов-Пашата и терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник! Иван Стоименов Гешев е Терорист - убива Българи за собствено удоволствие!Иван Гешев извършва злоупотреба с власт и престъпления против Човечеството!