68

Толераст

преди 1 година

Оби Би ....

67

Obi

преди 1 година

Аве хора. Оби-Уан до тогава не се е сблъсквал с подобно нещо, вие вече търсите под вола теле

66

Анонимен

преди 1 година

До Шарън Ниидълс 66 Няма как да направите такъв извод от думите ми. Просто се чудите как да ме обидите, но пак не Ви се е получило. :)

65

Анонимен

преди 1 година

Пропаднал западни ценности и даже и книгите им извратени !?да си ги четат пропадляците евроатлантици и софиискитегендаре

64

Анонимен

преди 1 година

Ясно, аз винаги се чудех против какво се бунтуваха бунтовниците в междузвездни войни, оказва се, че са против забраната на аборти и за джендерни бракове ...

63

Шарън Ниидълс

преди 1 година

До една жена,Относно коментара Ви за филмите, може би търсите аналогия с грешният жанр филми, звучи ми сякаш живота Ви е безкрайна продукция на ниско бюджетен филм за възрастни.

62

Шарън Ниидълс

преди 1 година

До една жена,По думите Ви заключих, че сте лека жена. Хубав и успешен ден.

61

една жена

преди 1 година

До Шарън Ниидълс 62 Благодаря за загрижеността, но не само, че го задържам, а и доста други чакат да ме остави, та да се вредят при мен, та няма нужда :) Какво общо между филмите и моят живот?!?!?!?!?

60

Светлана Пъранчева

преди 1 година

Съгласна съм с Вас, Васил!!! Бъдете своето автентичност себе си <3

59

Гаси Пърдящото Куче

преди 1 година

Пръц пръц пръц, пръц пръц пръц, пръъъъъъъъъц, пръц

58

Шарън Ниидълс

преди 1 година

До една женаНе се сърди, че не можеш да задържиш мъжа до теб.Аз нямам такъв проблем.

57

една жена

преди 1 година

Че то вече стана задължително. Има ли филм без обратняци.

56

Васил Смолянски

преди 1 година

аз съм би и се определям като такъв от 9-10 клас някъде, бил съм с не повече от 5 момчета (не съм правил а-на-лен нямам и желание) в момента си имам приятелка от около 4г., чат пак правим 4ки с едни приятели и така, обичам и МЖМ 3ки даже ги предпочитам пред ЖМЖ 3ките, живейте си живота, праскайте се, с който си искате и хич да не ви пукана който не му харесва да не се занимава с тва и да си оплътни времето с нещо друго, а да не виси по сайтове и да пише злобни коментари

55

я пак

преди 1 година

"Аз съм твоето татенце"

54

истината

преди 1 година

Нормално нали постоянно кръстосват "мечове"

53

Хърмаяни Дейнджър

преди 1 година

Искам Йода да е драг куин/тр***вестит и да се казва Йоди в следващият филм и да прави тонг поп и дед дроп и да им щрака с пръсти в края на всеки разговор.

52

Жена 1

преди 1 година

Нормалните жени имат нужда от секс, само фригидните нямат такава. Диана, не се изказвай от името на всички ни, моля!

51

Анонимен

преди 1 година

Това е целенасочена политика на Дисни от години, чакаме педофили и канибали да се появят в хитовите филмови продукции...

50

Майстора

преди 1 година

Пазете си децата от Дисни и внимавайте какво гледат. Вече детските филми не са като едно врече. На онлайн събрание директорите на отдели във филмопроизводството открито и с удоволствие си говореха за "гейските цели" и как не пропускат да слагат гейски работи във всеки филм и сериал, а една сподели че транссексуалните й деца я питали защо няма транссексуален главен герой и това я накарало да се замисли по въпроса. Това са психично болни хора и те имат цел да навредят на психиката на децата ни.

49

Гошо

преди 1 година

Каква е тая простотия бе? Вече има романи за Оби-Уан, където дори изостави Куай-Гон заради момиче, което убиха - явно пак ще има модерна алтернативна времева линия изпедерастиха всичко!!!