133

Гюро

преди 1 година

Кюмюро - аз съм насреща и Каналин е тука да ви натегне муфата ако има нужда, тва ши ва сгрее достатачно

132

Джоко

преди 1 година

Не е истина що за порочна измишльотина - цяла България плаща "топлото" на софеанци. Цялото гнило нещо трябва да рухне и да смачка Румен Овчаровци, Георги Първановци и други *** които са забогатели без да работят т.е. от грабването на българския народ!

131

Иванов

преди 1 година

Топлофикация си е 30 години рекет - няма "не искам". Плащаш, а дали има топло, колко е точно топлото, кои политически партии се облажават от "топлото"... не питай. Държавен рекет, държавна мафия, русский стандарт, болгарская шитня!

130

Пурко

преди 1 година

Фандъчката ще е на топло при бай Ставри - ЦС затвор. Човекът е строг но справедлив и обича дърти, сбръчкани дупета.

129

1-н

преди 1 година

Закривай и освобождавай крепостните роби, после някога си търсете пак клиенти, но по нормалния начин

128

Анонимен

преди 1 година

А ние искаме гаранции,че не крадете.

127

черниа

преди 1 година

Гаранции ще има, когато помолят да се върнат 700 руски дипломата, които официално да поемат контрола върху всички основни сектори в държавата. Както си е било до 1989-та. Без това, ще има само глад, студ мизерия и демокрация. Въпрос на избор!

126

Анонимен

преди 1 година

Изобщо , ама изобщо не ме боли оная работа за столичани и скапанапендалска софия

125

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Тая 12 години ни скапа от бой на избори....

124

За Витков!

преди 1 година

Вие неможете да искате нищо от никой герберастки не...ци За 17 години превърнахте градът ни *** от ориенталски тип. От град с преспектива ,запрелича на флавела в Рио! А топлофикацията единственото което направихте за нея беше да се погрижите да сложите Ковачки на входа и на изхода за да печели на гърба на софиянци ,респективно и от всички българи ,чрез постоянните дотации които се изливат в дружеството от националния бюджет. ВИЕ заедно с ДПС СТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО за България!

123

Анонимен

преди 1 година

събират си парите със съдия изпълнители , има хиляди дела в сгс , как да са на загуба

122

Анонимен

преди 1 година

интересно тази гербаджииска касичка как все е на загуба, топлата вода и водата за парното е остатъчен продукт от направа на електроенергия а ни я продават че уж я погряваби

121

Анонимен

преди 1 година

с тия цени на парното хората ще го спрат сами

120

Анонимен

преди 1 година

Аха, значи не това е проблемът! Съвсем нормално е Топлофикация да задлъжнява и да не си плаща.

119

Анонимен

преди 1 година

АЛЪН ПАРДЮ е организатор на войната и геноцида и над руснаци и над украинци ужбългарина цесекар ще да се освинява в Лондон!!ХА............яжте лаяната

118

ББ

преди 1 година

До АнгликанУкраинеруснаците с тоя спирт тотално изтрещяват,борисов тоя..."православен"даряващ на църкви от нашите пари...наведен на миндерО на султана...строящ турски поток с нашите пари!само фактиУкрайна се бие...путин роди Народ готов да го спре...от глупост или подведен от съветници...срещу Народине се върви...колкото и малки...колкото и...безпомощни да изглеждат!Украйна е голяма и богата страна...мотивирана...подкрепяна от прогресивният Свят и ще победи..

117

ББ

преди 1 година

ама така по бочко...до кога едни 5 милиона гладни българи от провинцията с данъците си ще ти плащат грабежите за да "топлиш" 1 мил. софиянци...а вие сте правоимащи комунисти с бочко...ама ни писна от вас!!!спрете да грабите софиянци и си платете сметките!!!

116

АнгликанУкраине

преди 1 година

До Дядо ви----------------Бг раничките майдановци се отказаха и от католицизма и от праославието и масово приемаха английското протестанство та резачка турчин Борис Джонсън ги поведе на война.......топличко в червения Сатана. ад викаш

115

Анонимен

преди 1 година

Кога най-после някой ще вкара в затвора Фандъкова?

114

Анонимен

преди 1 година

А не си ли се замисляла да СИ СЪБЕРЕТЕ несъбраните приходи И ДА СЕ РАЗПЛАТИТЕ С БУЛГАРГАЗ ? За какви заплахи става въпрос? ТОВА СА ЗАДЪЛЖЕНИЯ .... Ами погасете си задълженията и пак бъдете "най-големия клиент" . Какво толкова виеш? Несъбраните ви приходи са РАВНИ на задълженията ви ...... Баааго и големия проблем че някой в случая Булгаргаз не иска да има несъбрани приходи КАТО ВАС .Некадъррницииии....